Sverige Ett Laglöst Land För Unga Kriminella

Jag läste en intressant artikel för lite sen där det stod att bilden av Sverige är ett laglöst land.

Det kriminella paradiset på jorden.

Och jag kan inte annat än hålla med, ännu mer efter gårdagens händelse som jag inte kommer gå närmre in på!

Men en sak är säker att hänga ute med sina kompisar idag är inte säkert det händer saker som rån, misshandel, hot helt oprovocerat och det gör mig riktigt förbannad.

Ingen vågar heller anmäla med tanke på ännu värre efterföljder, hur sjukt är inte det?

Är man under 15 år släpps man efter en halvtimme igen och det vet dom om, lagarna måste ändras, det är alldeles för mesigt här och det vet dom , ett paradis för unga kriminella.

Jag läste att det svenska samhället har ingen som helst beredskap på de sociala mönster som finns i omvärlden och nu, på grund av den förda migrationspolitiken, det har blivit en del av vardagen i Sverige.

Hur ska det här sluta och hur kommer det att se ut när mina barnbarn växer upp?

Man tror kanske inte att sånt här händer i trygga Sverige, men det gör det..med 3 grabbar i tonåren som rör sig ute händer det saker, det är dom som växer upp i det här som vi inte har tagit tag i och bara låter fortgå.

Jag är inte på bra humör idag så mycket kan jag väl säga, hoppas att mina kunder kan få mig på bättre tankar för idag är det jobb.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Japp kan bara hålla med, tur jag inte har barn men barnbarnen kommer växa upp i ett skit samhällen, ja saker måste ändras min make jobbar oxå inom rättsväsendet o ser mkt skit …många rider på just åldern o därav gör de saker så man är ju aldrig säker …nej hårdare tag kram o fin dag

  2. Håller med fullständigt😡nåt måste göras och det nu kram och hoppas det gick bra med den det berör❤️

  3. Det är förfärligt. Jag minns en sak som hände när jag var liten, utan att gå in för mycket i detaljer blev det en polisanmälan mot ett gäng som härjade där vi bodde, gänget hämnades men min pappa åkte hem till en av busarnas förälder, mamman där blev vansinnig och lovade att straffa sin son. Jag tror inte den sonen gjorde mycket bus efter det. Det fanns en respekt för föräldrar. Idag är alla livrädda och dom får härja fritt dom som bär sig illa åt.

  4. Hej Diana,
    Bra inlägg och jag håller fullständigt med dig i allt du skriver och lite till. Ja, jag har så många åsikter om detta att jag håller på att spricka och hade jag varit lite yngre så hade jag skrivit kilometervis med text och debatterat men nu har jag tystnat….Det hela är så snett och så galet och IS och andra extremistiska grupper har nu Sverige som utgångspunkt för så mycket skit för här får de vara i fred. Ja, inga straff och inga påföljder…Jag skapar nu min egen lilla värld i min egen lilla bubbla där jag gör livet så bra som möjligt för mig själv…och så tror jag att många svenskar har börjat göra. Gör inte våra politiker och lagstiftare något åt detta, för att pengarna är slut…Ja, God Bless us all!

    Kramen och gott nytt år!
    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *