Flyga Med Emirates

Emirates är ju rankat som ett av världens bästa flygbolag så jag har länge haft på min bucketlist att flyga med dom och nu var det äntligen dags att prova.

Apollo inledde ett samarbete med Emirates 2015,

samarbetet innebär att Apollos kunder kan välja att  flyga med Emirates från Sverige till Dubai och att Apollo förmedlar hotell och paketerar ihop med flyget.

I samband med lanseringen lovade Apollo mycket konkurrenskraftiga priser till Dubai – samma prisnivå som för resor till Kanarieöarna  och det stämmer verkligen.

Några tusenlappar dyrare än att flyga med Norwegian eller Turkish Airlines som jag flög med dom tidigare gångerna till Dubai.

Jag valde att boka en paketresa med Apollo med flyg, hotell och all inklusive, totalt för mig och lilla O blev det ca 20 000 sek och då ingick allt.

Var det värt pengarna att flyga med Emirates?

Ja, definitivt om dom reser med barn eller gör en långflygning och vill njuta av flygresan.

En tur och returbiljett med Emirates till Dubai ligger under högsäsong på ca 7000:- sek(prisex med Norwegian ca 5000.- sek, mat, dryck ingår ej och du måste lägga till för bagage)

Bagage ingår på hela 30 kg i ekonomiklass så här kan du shop until you drop och fylla väskan ordentligt.

Mat, dryck, bra flygtider och ett enormt underhållningsprogram , vad sägs om över 600 filmer och hela 90 nya filmer när vi åkte, flera som gick på bio fortfarande, lägg därtill massa spel och annan underhållning så både lilla O och jag tyckte att flygresan gick snabbt,extra plus för stora bildskärmar.

Barnen har en egen meny och får mat först.

Jag flyger gärna med Emirates så fort jag får tillfälle igen.

Hur viktig är en bra flygresa för er och val av flygbolag?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Oj, det var verkligen lyxtusch på detta. Åker man med barn så måste det vara en dröm och flygresan känns att den går fortare.
    Själv åker jag inga långresor utan bara kortare sträckor och då väljer jag det billigaste.
    Kram Carin

  2. Det beror på resans längd. Jag har flugit med Emirates och det var bra. När jag flög till Brasilien flög jag med ett av deras största och statliga bolag. Oerhört god kvalitet som faktiskt slog Emirates. Vid kortare sträcker blir det oftast Norwegian för får del.

    Kram

  3. Hej, jag håller med. Inte för inte de själva jämför sin economy med business på andra flygbolag. Speciellt om man tar med egna brusreducerande hörlurar!

  4. Jag har aldrig rest med Emirates så tack för dina inspel om vad du tyckte om det. Vi betalar hellre en extra slant för bekvämt flyg och boende. Det är så värt att sitta bra på ett flyg, särskilt om man ska resa långt. Det är ändå en del av själva semestern tänker jag. Ha en fin helg! Kramar //Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *