Rituals Of The World

När man behöver maximal avkoppling då finns det bara ett ställe att gå till i Stockholms city, nämligen Sparadiset.

Vad döljer sig bakom dörren? Jo världens mysigaste och personligaste spa..

Med stundande gymnasieval för mellansonen och massa huvudbry behövde han pysslas om lite extra så jag bokade in oss på en ny behandling –

Rituals of the World hos Sparadiset på Östermalm.

Den som väntar på nåt gott….

60 minuter  härliga minuter som gick alldeles för fort , en resa där vi fick prova på ritualer och tekniker från olika delar av världen.

Resan började i Västindien med ett Karibiskt fotbad med lime och kokos samtidigt som vi  njöt av färsk frukt.

Sedan fick vi kinesisk massage i form av bambuteknik som ökade blodcirkulationen med ljuvlig massage på fötter och baksida ben.

Därefter följde en djupgående rygg och nack-massage med influencer från Stilla havet såsom Hawaiian Lomi Lomi och Hot Stonemassage med  svensk klassisk massage.

Inspirationen är hämtad från Thailand och arbetar med en Balinesisk pressurteknik på framsidan av kroppen innan det är dags för en ljuvlig ansiktsrengöring och ansiktsmassage med vår finaste ekologiska ansiktsolja.

En helt underbar behandling för hela kroppen, denna måste ni prova.

Sparadiset har en hel del spännande på gång, jag lovar att avslöja mer nästa vecka…

Idag väntar både en förhandsvining på bio och en skön eftermiddag med en vän, ni följer mig väl på instagram @dianasdrommar så får ni se vad vi ska hitta på.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *