Renovering Pågår

Här hemma håller vi på för fullt och fixar, mycket som behöver göras.

Vi har precis flyttat om alla sovrummen och köpt lite nya möbler, bytt rum med barnen mm

Ny säng har inhandlats till vårt sovrum och jag kan lova att man sover som en prinsessa i den…så himla skön, känner mig lite som prinsessan på ärten när jag sover med alla madrasser.

Men badrummet i källaren behöver också fixas till, men det är en stor kostnad och pengarna räcker inte riktigt till så vi bestämde oss för att göra en liten Quick fix, men som alltid när man börjar på ett ställe vill man göra mer…och dom sparade pengarna räckte inte riktigt till och vi ville gärna bli klara när vi nu hade kommit sålångt.

Jag har tidigare tagit ett billigt privatlån som jag sedan har betalat av relativt snabbt utefter förmåga.

Och det har funkat bra, ibland räcker ju inte pengarna hela vägen och speciellt inte när man renoverar, men allt löste sig tack vare detta lån och renoveringen börjar närma sig sitt slut, så himla skönt.

Jag avskyr när saker bara blir halvfärdiga!

Lite småfix på altanen får vänta tills det blir varmare ute, då ska markiesen bytas mm

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. Vad roligt att renovera och ändra om hemma. Men visst kostar det. Speciellt kök och badrum. Hoppas du får bra räntor, annars är väl att låna på huset att föredra när man renoverar just huset.
    Så fin färg på sängen som också ser superskön ut! Vi har något väldigt liknande fast i grått och visst sover man gott!
    Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *