Botox Mot Migrän

Alldeles för mycket huvudvärk sista tiden och då vet jag att det är dags att boka in mig hos fina Marie på Skin de Light Clinic i Gamla Stan för en ny omgång botox.

Några nålstick och två senare så är migränen och huvudvärken borta som i ett nafs, men ett extra plus är att en hel del bekymmer (rynkor) förvinner samtidigt.

Med en liten nål injiceras ett medel som tillfälligt blockerar nervimpulser till de små ansiktsmusklerna som annars vid daglig och upprepande användning orsakar linjer och rynkor.

Med åldern minskar hudens elasticitet och rynkor och linjer framträder tydligare.  Med muskelavslappnande behandlingar slätas däremot huden ut och rynkor och linjer minskar.  De musklerna som inte injiceras fungerar som vanligt.

Jag brukar göra botox ca 3-4 ggr per år.

Före och Efter botox och fillers

Vi passade samtidigt på att fixa sura mungipor som började peka neråt, ja tyvärr blir det så när man blir äldre vare sig man vill eller inte…jag gillar det ivarje fall inte så Marie fixade till det med lite fillers och genast fick ansiktet ett gladare uttryck igen även när jag inte skrattar.

Fillers injiceras med en liten nål med det kroppsegna ämnet, Hyaluronsyra, för att ge en utfyllnad av rynkor, skapa volym och konturering, tillföra fukt men kan också behandla  ärr. Detta kan utföras i ansiktet, på händerna eller dekolletaget.

Det allra viktigaste när man vill göra såna här behandlingar är att gå till nån som är auktoriserad.

Marie är legitimerad sjuksköterska med mångårig och dokumenterad erfarenhet för att utföra dessa behandlingar.

Hon har även mer än 25 års yrkeserfarenhet från svensk akutsjukvård.

Kliniken certifierad och kliniken innehar patientförsäkring så jag känner mig alltid trygg när jag går hit .

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Hört många just för migrän så skönt, botox har jag aldrig gjort, men fillers ja några gånger 🙂 bra att det finns kramis

  2. Jag har också hört att botox är bra mot migrän, det är ju toppen!
    Fått botox nyligen hos min tandläkare för att jag har så spända käkar! Vet inte om det blivit bättre, få se vad hon tycker på måndag!
    Fillers är väldigt bra mot rynkor, har provat ja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *