Elysium Resort & Spa

När det kommer till val av hotel då är jag enormt kräsen, hotellet ska helst ligga på stranden, ett spa ska finnas, havsutsikt, ha pool och god mat, gärna en lyxigare frukost med färskpressad juice, latte macchiato och omelett efter mina önskemål – Elysium Resort & Spa levde verkligen upptill allt detta och lite till.

På bästa läge vid havet i Faliraki hittar man detta lyxiga hotel, enda minuset är att det är klapperstensstrand och att man måste ta taxi eller buss intill Faliraki om man vill ha lite butiker och restauranger .

Men vill man ha lugn och ro så är detta ett toppenval då man får maximal avkoppling här.

Det finns flera restauranger att välja på – fyra barer, inklusive en poolbar och en strandbar ,två bufférestauranger,och  enÀ la carte-restaurang.

Minst ett besök måste göras på hotellets egna spa – Serenity Spa för mig blev det flera, provade både massage och manikyr.

Och det var riktigt bra.

Vill man däremot att ha lite aktiviteter, underhållning och mer att göra för barn då är grannhotellet Alila ett bra val, där hängde vi och spelade basket, fotboll mm

Hur viktigt är val av hotel för er?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Det är mycket viktigt så vi lägger ner tid på att hitta det som vi vill ha. Detta ser härligt ut!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *