Sveriges Bästa Spa Hotell Havsbaden

Jag har länge haft en favorit på Västkusten när det kommer till spahotell, men nu har jag hittat ett spahotell som slår det och det bästa av allt är att det bara ligger 1,5 timme bort vilket betyder att det är bara att sätta sig i bilen och vips så är jag där när jag behöver ladda batterierna och vila upp mig lite.

Det bästa av allt är att du inte behöver bli ruinerad för att checka in här från 995:- per person kan du checka in här en söndag och då ingår:

Logi, spa, trerätters middag, frukost, badrock och tofflor med andra ord Söndagsmys.

En bättre söndag kan inte jag tänka mig ivarje fall….

Hotell Havsbaden ligger i Grisslehamn utanför Norrtälje och genomgick en total renovering och slog upp portarna i juli förra året och jag säger bara wow vilket ställe, här har man tänkt på allt!

Fina rum i marin stil, flera med utsikt mot vattnet och balkong, sköna sängar, extra plus för produkter från Rituals på rummet och varma sköna golv i badrummet, fluffiga täcken och sammetslena lakan , nästan så att man inte kunde slita sig från rummet men det fanns ju mycket mer att upptäcka.

Vi började med Velvet Experience – en exklusiv sparitual som du hittar bakom en gömd där(kostar extra men rekommenderar absolut att boka på den då det är en härlig upplevelse att göra tillsammans).

Två timmar där du helt försvinner från Grisslehamn för en stund för att gå ombord på en resa som tar dig jorden runt med olika sparitualer .

Mer om Velvet i ett senare inlägg men här väntar alltifrån fishspa, hamam till lerinpackning och jag kan lova att upplevelsen håller vad den lovar, här blir du sammetsmjuk och len.

Spaavdelningen då..ja orden talar för sig själv…

Gott om lyxiga himmelssängar att ligga i och bara vara, en bar med champagne , snacks och smårätter, en stor pool inne att simma i, en grund lite kallare pool, fotbad, en varm pool ute med magisk utsikt över havet och massa solsängar att relaxa i varma sommardagar, fotbad och 3 varma källor utomhus.

Basturna ligger på rad och det finns fyra stycken två torrbastur ,en infraröd/ljusterapi och en ångbastu.

Entre till spa´t ingår när du bor över.

Här finns två restauranger Gastro där vi åt både frukost och middag, men även  Pescaria Albert som jag definitivt måste testa nästa gång..skaldjur och champagne där en härlig sommarkväll skulle inte jag tacka nej till.

Maten var något utöver det vanliga och personalen var i en klass för sig, dom låg alltid steget före, här behövde du inte vänta på nästa rätt eller sitta med tomt glas och dom hade alltid nära till skratt.

En råbiff to die for…

Jag är så glad att Sveriges bästa spahotell bara ligger 1,5 timme bort, hit kommer jag snart igen.

Varför är det Sveriges bästa spahotell?

Jo, för helheten, här hittar du ett riktigt spa där det finns gott om utrymme för alla gäster, valmöjligheterna, Velvet som är en spa ritual utöver det vanliga, maten , personalen, sköna sängar och den magiska miljön.

Blev ni sugna på att åka hit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Lägger till detta ställe på min bucketlist, vill definitivt dit, ser underbart ut kram och tack för tipset/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *