Shopping i Palma

Man kan faktiskt tröttna på att ligga på stranden hela dagarna så vi bestämde oss för att det var dags för lite shopping och begav oss till Palma .

Avenyn Jaume III är den mest kända shoppinggatan på Mallorca och även den gata som har några av de mest exklusiva butikerna för dam, herr och barn.

Här hittar du allt och lite till.

  Mitt på Jaume III ligger Spaniens populäraste varuhus, El Corte Ingles, där vi tillbringade någon timme, här var det riktigt bra rea och svalt också vilket gillades av alla.

Överallt finns mysiga små torg med restauranger och barer, bara att slå sig ner när man börjar bli trött i benen och fylla på med lite tapas och sangria.

Passeig del Born går från Jaume III och ned mot havet.

Längs denna ligger några av de största klädmärkeskedjorna.

Missa inte Sant Miquel  som är välkänd för sina varumärken och riktigt bra skobutiker.

Runt torget och upp längs Sant Miquel finns många bra butiker,

Och jag fyndade som vanligt ett par skor.

Älskar Palma, som ett mini Barcelona fast mycket bättre, hit vill jag igen, skulle tom kunna tänka mig att ha ett boende här och var faktiskt och tittade på en fantastisk lägenhet men mer om det senare.

Missa inte ett besök i den vackra kyrkan som ligger mitt på denna shoppinggata, mycket stämningsfullt, killarna tände ett ljus för dom som inte finns hos oss längre när vi var där förra gången.

Brukar ni shoppa när ni har semester?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Bekanta shoppinggator även om jag inte fyndade något just där. Annars kan det bli lite gott och blandat. På Rhodos blev det dock bara ett par saker till barnbarnet.

    Kram

  2. Ja om jag hittar något så absolut, blir ju en hel del här hemma 😉 vad shoppade du då? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *