Med Strömma Till Sandhamn

Jag älskar Sandhamn, minst ett besök dit varje sommar och jag åker helst från Strandvägen med Strömma då det är otroligt smidigt att hoppa på deras båt Cinderella som går direkt till Sandhamn med några få stopp på lite mer än 2 timmar och mysigt att sitta ute och njuta av solen och havet.

Häromdagen tog jag med Stoffe och Ullis dit.

Vi var först på båten (ett tips är att förboka och köpa biljetter innan så går du före den långa kön och kan knipa bästa plats)och fick bästa solplatserna ute och kunde verkligen njuta av Stockholms skärgård som visade sig från sin bästa sida.

Sandhamn är båtfolkets paradis , här kan du välja att sola och bada från klippor eller ta den mysiga skogsvägen till Trouville som är en underbar sandstrand och klart turkost vatten eller Fläskberget som har en liten sandstrand och klippor, vill man inte bada i havet så finns det även en utomhuspool.

Vi började dagen på Seglarhotellets Sea Club med en tryffelpizza och cava och därefter en aperol spritz i poolen.

Hur härligt som helst.

Många skratt och tokigheter som vanligt när vi 3 är tillsammans….

Sen traskade vi vidare till bageriet och köpte med oss fika och gick till Fläskberget och badade och fikade.

På båten hem fick vi trevligt sällskap av ett par som skulle gifta sig nästa helg, ännu mera tokigheter och skratt och en flaska rose senare så var vi hemma igen.

What happens on Sandhamn stay´s on Sandhamn (se bild ovan….)

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *