När Ögonen Inte Hänger Med

Det är mycket som blir sämre med åldern, en sak som jag börjar märka är synen.

Det är jobbigt att hålla reda på glasögonen, springer jämt och letar efter dom.

Min bror har gjort en ögonlaser och det är något som jag har funderat på, men inte riktigt vågat än och synen är inte så pass

dålig ännu.

 Ögonlaser är effektivt, pålitligt och en av de mest populära behandlingsmetoderna för närsynthet, översynthet och astigmatism, som tillåter permanent frihet från glasögon och/eller kontaktlinser.
Det är en kirurgisk operation där översta delen av hornhinnan påverkas av en laserstråle, vilket ändrar hornhinnans förmåga och brytkraft. Ljusstrålarna som passerar genom ögat börjar fokusera på näthinnan och synen förbättras.

Jag har kikat runt lite på olika ställen och fastnade för Lirema, deras  ögonkliniker erbjuder säkra och prisvärda ögonoperationer av högsta kvalité, utförda av erfarna ögonkirurger.

Dom utlovar:

 • Ditt välmående är vår högsta prioritet;
 • läkare med över 10 års professionell erfarenhet;
 • ögonkliniker i världsklass;
 • senaste behandlingarna;
 • maximal säkerhet är garanterad;
 • senaste teknologin.

Och jag har även en vän som har varit där och blev så nöjd och även min lillebror är nöjd och säger att det är det bästa han har gjort.

Har ni börjat få sämre syn?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

 1. Jodå, nog är det så allt.
  Jag har haft läsglasögon sedan några år tillbaka. Jag ledsnade på att ta av dem om jag ville titta upp från det jag läste, för att titta på något längre bort, så jag skaffade dubbelslipade förra sommaren. Jag använder dock inte glasögon när jag är ute och går eller håller på i trädgården m.m så synen är väl inte alltför dåkig än i alla fall 😉
  Lite skeptisk till att operera ögonen för att slippa glasögon, är jag nog…
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *