Rörelserik 52 Utmaningar För Hela Familjen

Förra helgen var jag på Allt För Hälsan Mässan och en bokrelease för Terese Alvens bok Rörelserik 52 Utmaningar För Hela Familjen.

Terese Alvén var träningsprofilen bakom bloggen sparkibaken.se, som i över 20 år inspirerade människor till ett hälsosamt liv utan pekpinnar, men med mycket rörelseglädje.

Det här blev hennes femte och sista bok, utgiven postumt.

Denna bok började Terese Alven skriva redan 2016 och hann tyvärr inte färdigställa innan hennes bortgång i cancer i början av juni.

Terese väninna Jane Haglund som är fotograf har färdigställt boken tillsammans med bokförlaget.

Söta lilla L har tagit fasta på det där med att vara Rörelserik, hans mamma hänger på långt där efter .

Alla pengar för försäljningen av boken går till Cancerfonden, så köp den.

Du gör en god gärning samtidigt som du får många härliga rörelsetips i vardagen tillsammans med barnen.

En sorglig men fin bokrelease.

Om boken:

Rörelserik – 52 utmaningar som får igång hela familjen är en praktisk och inspirerande handbok för att varje familj ska kunna bredda sitt spektrum av aktiviteter och upptäcka att det varken behöver vara komplicerat, dyrt eller tidskrävande att röra på sig.

Varje vecka får ni en ny aktivitet som inspirerar till rörelse, antingen inomhus eller utomhus. Boken innehåller olika svårighetsgrader som kan anpassas efter åldern på barnen, från den minsta till tonåringen.

När jag kom hem med boken började lilla O genast bläddra i den och satte igång att göra en hinderbana och aktiverade hela familjen med att genomföra hinderbanan.

Boken är en riktigt bra julklapp till barnfamiljen och ger mycket roligt tillsammans.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *