Saadiyat Beach Club I Abu Dhabi

Jag älskar att tillbringa soliga dagar på en beach club , helst ska beach cluben ligga vid havet så man får det bästa av två världar.

Saadiyat Beach Club i Abu Dhabi är en sådan.

En härligt uppvärmd pool(29-29c) med utsikt över Saadiyat beach väntar, här låg vi nästan hela dagen om vi inte njöt av solen i svanen eller flamingon som låg och flöt inbjudande i poolen.

Vi var här på en tisdag vilket visade sig vara ett bra val för på tisdagar går tjejer in för 150 AED (ca 380:-)

och då ingår handduk, solstolar och fria drinkar såsom margaritas, sangria, vin och alkoholfria drinkar.

Hur bra är inte det?

Vill man lyxa till det kan man förboka en cabana, men det funkar lika bra med en solstol som faktiskt är bekvämare att ligga i.

Massa goda lunchrätter att välja på eller varför inte en friday brunch här, det får det definitivt bli nästa gång jag åker till Abu Dhabi.

Till dessert blev det nygjorda, frasiga churros med dulche de leche, skulle kunna åka hit bara för att avnjuta dessa igen…vattnas i munnen på mig bara jag ser bilden.

Det finns badvakter både på stranden och vid poolen så här badar man säkert.

Magisk sand nästan som i Karibien, älskar att stoppa tårna i solvarm sand.

På tisdagar bjuds det på live musik vid poolen, gissa om vi njöt, definitivt semesterns bästa dag som man kan leva länge på.

När det inte var livemusik så skötte dj:n om musiken, på lagom volym ska tilläggas, inte alls högt och skränigt utan bara njutbart.

Vi spenderade hela dagen här ända till solen gick ner och njöt av den magiska solnedgången över havet, finns det något vackrare än när solen går ner över havet?

Priser på Saadiyat Beach Club:

Weekday:
Single: AED 250
Couple: AED 350

Ladies Day
Monday AED 90
Tuesday AED 150 (incl. beverages)

Weekend:
Single: AED 375
Couple: AED 525

I priset ingår solstol, handduk tillgång till ett lyxigt omklädningsrum med dusch, bastu, bubbelpool och lyxiga hudvårdsprodukter .

I omklädningsrummet finns även förvaringsutrymmen och skåp med lås .

Väl värt pengarna tyckte vi, passar både stor som liten, lilla O fick en kompis från Portugal som han spelade fotboll med.

Har ni nån favorit beach club?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *