När Världen Stänger Ner

Herrejösses det här har verkligen varit en omtumlande vecka och den avslutas med att hela världen stängs ner.

Svårt att hänga med i svängarna, jag tror att jag fattade i fredags när jag som vanligt var och storhandlade vad det är som händer, när jag såg alla tomma hyllor i mataffären.

Toalettpapper, torrvaror , konserver och tvål var det strykande åtgång på, jag måste erkänna att jag blir lite stressad.

Om 2 veckor är det dags för en milstoöpe i livet…att fylla 50, jag hade planerat en stor fest med tema white party för 50 åersoner och hyrt en ganska dyr lokal, men med allt som har hänt denna veckan kändes det inte rätt att utsätta dom äldre för ev smittospridning och samla så många med risk för att nån blir sjuk på bekostnad av att jag ska ha fest, han som hyrde ut lokalen var totalt oflexibel och ville inte se på nytt datum förrut i november möjligtvis och en väldig massa pengar blev jag tvungen att betala för ingenting, men i såna här lägen ser man vilka som bara tänker på sig själva….trist skulle aldrig kunna göra så.

Så nu kommer jag inte att ha råd att ha en sån fest men white party hemma i trädgården blir säkert bra det med i sommar istället, kanske kan vi skjuta upp min 50 årsdag så får jag vara 49 ett år till, haha:).

Som om inte det var nog rycker ju min Italien resa som jag hade överaskat en av mina fina väninnor med (hon som behövde piggas upp pga massa tråkigheter), tror inte vi får pengarna tillbaka.

Men huvudsaken är att alla håller sig friska eller hur och att vi tar hand om varandra och hjälps åt att klara det här, för det kommer vi att göra på ett eller annat sätt, men det kommer nog att ta tid.

Hur tänker ni, bunkrar ni upp , är ni oroliga?

Var rädda om er <3

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Jag bunkrar inte upp utan handlar som vanligt. Om alla gjorde det vore det bra. I dagsläget är 1000 personer av Sveriges befolkning på 10,2 miljoner smittade…

  Däremot så förstår jag att du valde att ställa in festen. Surt med pengarna men ett sommarkalas kan bli lika bra det med!

  Kram

 2. Vad händer?? Fy så trist allt är och dåligt att behöva betala för lokalen kram

 3. Min oro är inte så personlig men världslig. Min oro är att hur moderna vi människor än är så reagerar många så med att missförstå och slå ifrån sig. Det skrämmer mig kanske mest. Som det här med bunkring… För mig som alltid har massa mat i frysen och planering handling tänker att det kanske just det som folk är dåliga på 🙂
  Supertråkigt med din fest med förstås rätt tänkt. Ingen vet ju vad som händer och det är nog lite svårt för oss alla att tänka annorlunda, vi som är så vana att ha kontroll på allt… Ta saker för givet är som en klyscha, stämmer rätt bra – dvs det man inte allt kan göra. Kram till dig!

 4. Jag blir också stressad tycker att det är jättejobbigt nu faktiskt, man vet inte hur man ska ställa sig till allt,

 5. Mycket som händer just nu och man vet varken ut eller in.
  Vi bunkrade lite grejer igår men vet faktiskt inte varför vi gjorde det. Affärerna har ju öppet.
  Kram Carin

 6. Så trist med din fest, och så surt att behöva betala mycket pengar för lokalen!
  Men det kommer att bli en underbar sommarfest istället!
  Galet att folk bunkrar som de gör, men det är väl av rädsla tror jag?
  Jag är ju en av dem som är extra utsatt av viruset eftersom jag jobbar på sjukhus. Det blir nog svårt att inte bli smittad. Vi gör så gott vi kan! Stor Kram

 7. Så tråkigt att du måste ställa in men förstås helt rätt beslut. Men så trist att uthyraren inte kunde vara lite flexibel nu när läget är som det är. 🙁
  Jag hade tänkt fira min 50-årsdag utomlands på påsklovet men det blir förstås inte så nu. Som tur är lyckades jag aldrig bestämma mig för vart vi skulle åka och hann därför inte boka någon resa så slipper fundera på avbokningar och återbetalning mm.

 8. Är väl inte orolig så, men jag vill gärna göra våra resor o hoppas det blir så men man vet inte …50 är ingen ålder 😉 vi är yngre o snyggare än nånsin vid 50 idag 🙂 hoppas du får ditt white party oavsett snygging kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *