En Bra Dag Trots Allt

Igår var ju dagen D, som jag hade planerat och sett fram emot i över ett år, min 50 årsfest(jag fyller imorgon).

Temat  var White Party, jag hade hittat den perfekta lokalen vid vattnet tryckt fina inbjudningskort, planerat mat och dryck men valde att ställa in den pga av att flera av gästerna är i riskzonen och över 70 år så det kändes inte rätt att ha fest och samla så många.

Tyvärr ville inte lokaluthyraren flytta fram datumet och efter diverse krångel med honom har jag inte ens lust att ha fest där längre utan förhoppningsvis blir det White Party hemma i trädgården i augusti istället.

Men dagen blev bra ändå tack vare fina vänner, långpromenad med mannen och räksallad vid vattnet, häng med Lina och som ett perfekt avslut utbjuden på en lyxig middag med bubbel på Astrids av Malin och Jessica, en alldeles underbar dag ändå trots att den inte blev som jag hade önskat.

Som pricken över i kom fina bilder på vitklädda vänner från alla delar av Sverige och jag blev alldeles varm och tårögd.

Allt som händer har verkligen gett tid för eftertanke och vad som egentligen betyder nåt…att vara frisk, alla fina människor man har runt omkring sig och hur vackert sverige är.

Vi får kämpa oss igenom det här och hoppas att den här mardrömmen snart är över.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Grattis i förskott, 50 är det nya 40 ju 😉 ja trist att det är som det är i världen, men som du säger att flytta fram det är ju oxå ok…njut av dan kram

 2. Så bra att det blev bra ändå men jag förstår att det var tråkigt att behöva ändra i planeringen. Men med tanke på vad som pågår fanns det självklart inget alternativ än att ställa in. Väldigt oflexibelt av lokaluthyraren får jag säga. I dagar som dessa borde förståelsen vara stor. Ett party i trädgården blir minst lika trevligt.

  Grattis i förskott och ha en härlig födelsedag i morgon!

  Kram

 3. Tråkigt att behöva ändra när man sett fram emot en sådan stor dag som denna. Men förstår ditt val full ut, för det finns inga andra alternativ i dessa tider som råder.
  Men du fick en fin dag ändå trots allt.
  Blir toppen med ett trädgårdsparty i sommar.
  Grattis i förskott och ha en fin söndag.
  Kram Carin

 4. Grattis i förskott, du kommer att få en underbar fest i trädgården i sommar, det är jag övertygad om!
  Men den där lokaluthyraren , så fult att inte kunna ändra datum, förstår att du inte vill ha med honom att göra igen!
  Varm Kram!

 5. Vad roligt med tema på festen, brukar bli något extra! Håller tummarna för att det kommer bli av längre fram, hellre det säkra före det osäkra! Men STORT grattis i förskott <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *