The Winery Hotel

Älskar du goda viner, italiensk mat , sköna sängar och gillar att bada då är The Winery Hotel i Solna nåt för dig.

Hotellet har en helt egen vingård i Toscana och själva vinproduktionen finns på hotellet, så du kan även passa på att boka in dig på en viprovning när du är här.

Vineri och hotell i ett, hur bra som helst.

Här finns två restauranger -Winery Kitchen och Terreno Deli.

Lilla O och jag åt en fantastisk pizza som smakade lika gott som dom vi åt när vi var i Italien.

Till det valde jag  hotellets egna röda vin som var riktigt gott och passade perfekt till pizzan.

 Snygga  hotellrum med influenser från industrilokaler i Brooklyn, både coolt och trendigt.

Efter middagen åkte vi upp till rooftop poolen och tog oss en simmtur innan vi kröp ner i dom sköna sängarna för en filmkväll.

Efter en god natt sömn var det dags för en god hotelfrukost, här fanns allt och lite till och vi satt länge och åt , vi avslutade vår mysiga staycation med en simmtur i poolen igen innan det var dags att lämna The Winery Hotel för denna gång men vi kommer snart tillbaka.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Ser verkligen tilltalande ut! Jag ser fram emot att få besöka Stockholm igen och hälsa på sonen men just nu är det inte helt aktuellt.

    Kram

  2. Men åh vilket härligt ställe!
    Du är så duktig på att lyxa till det och unna dig själv 🙂

  3. Winery Hotel är verkligen mysigt och trevligt! Perfekt för att träffa långväga vänner och umgås ett dygn. Det har vi gjort ett par gånger och ser fram emot att göra det igen.
    Kram/Maria

  4. Åh WOW så mysigt ju! Vinprovning har jag varit på en gång, dock var det inom jobbet eftersom jag var tvungen att ”lära mig”! Men vore kul med en mer riktig 😀 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *