Invigning Av Hotel Skansens Nya Rooftop Spa

Jag började min semestervecka med att hoppa på fakir tåget till Båstad förra lördagen för jag hade nämligen fått världens lyxigaste inbjudan i min inbox….till invigningen av Hotel Skansens nya Rooftop Spa..

Jag har varit på Hotel Skansen tidigare och älskar verkligen både hotellet och det fantastiska läget mitt på stranden i Båstad, men jag var inte helt nöjd med spaavdelningen, det var något som saknades och det har dom verkligen åtgärdat med råge, för nu vågar jag lova att det är ett av Sveriges bästa spa anläggningar, wow vilket lyft.

Min väninna Marina hämtade upp mig vid tågstationen, tryckte gasen i botten och vi hann precis i tid till invigningen.

Med varsin Aperol i handen blickade vi ut över den härliga Rooftop poolen och den magiska utsikten över Kattegatt, kan inte tänka mig ett bättre läge för en sån här pool.

Här uppe finns även  en varm jacuzzi med samma fantastiska utsikt, en stor solterrass, en ombonad lounge med sköna sängar och en rooftop bar.

På Hotel Skansens Spa finns något för alla: kallbadhuset med torr  bastu med fönster mot havet, relaxrum på första parkett mot havet, japansk stilla pool på bryggan och förstås ett svalkande dopp i Kattegatt, på nedre plan finns en ångbastu, torr bastu, japansk stilla pool, pool att simma i , regndroppsduschar och kallhink och även en relaxavdelning med vilstolar och möjlighet att boka behandlingar.

Jag kan inte komma på att jag saknar någonting.

Den nya spadelen omfattar 600 kvadratmeter och är ett komplement till Hotel Skansens befintliga spa.

Hotellet och fastighetsägaren Båstadtennis & Hotell AB har investerat närmare 50 miljoner kronor i bygget som innebär att hotellets spakapacitet fördubblas.

Vi längtade förstås efter att få slänga oss i den nya poolen och några Aperol senare skyndade (ja jag vet man ska inte skynda på ett spa men denna gång fanns det ju faktiskt anledning…) vi oss till rummet för att hoppa i badkläderna.

Dom fina strandtunikorna och badtofflorna finns i den nya Spahoppen, jag varnar er där kan man lätt bli fattig…fanns så mycket fint, alltifrån badkläder, dom fina badtofflorna från Ilse Jacobsen till hudvård, klänningar mm

Vi bara låg och blickade ut över Kattegatt i flera timmar, alldeles skrynkliga var vi tillslut tvungna att gå upp för det var dags för middag.

Man blir hungrig av att bada som ni vet och vi avnjöt en fantastisk 3 rätters middag.

Efter middagen bytte vi om till badkläder igen och låg i Rooftop poolen ända till 23 då dom stängde.

Vi träffade 2 vänner till Marina och hade en fantastiskt rolig och mysig kväll med bad, paraplydrinkar och havsutsikt och jag längtar redan tillbaka.

Mer om mat och hotellet i nästa inlägg.

Är det så att ni bara tänkte besöka ett spa detta år ja då är det hit ni måste åka.

Helt klart en av sommarens bästa dagar.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Alltså…Livsnjutare där!
    Vilket supermysigt hotell och spa!
    Älskar Aperol!
    Skål.
    Ha det gott. Kram, Annlei

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *