Provsvar Covid 19

Äntligen fick jag svar på mitt Covid 19 test, det känns som att det är ett virus man vill ha haft och helst också utvecklat antikroppar,

jag har några få bekanta som har haft det, många som har trott att dom har haft det men sen tydligen inte haft det.

Själv var jag helt övertygad om att jag hade Covid 19 tidigare i år, framför allt för att jag hade många av symptomen som  feber, extrem huvudvärk i 16 dagar den var värst tyckte jag, led och muskelvärk, tungt att andas som ett tryck över bröstet hela tiden vid minsta ansträngning, torrhosta, stickningar i kroppen på ett konstigt sätt och när lukt och smaksinnet helt plötsligt försvann utan att jag var förkyld ja då var jag bergsäker.

Jag var också extremt trött och det tog lång tid att komma tillbaka.

Jag tog antikroppstestet förra veckan och fick svar idag:

IgG-antikroppar mot SARS-CoV-2 som orsakar Covid-19 har påvisats.

Detta resultat talar för genomgången Covid-19 infektion.
Ett positivt IgG resultat kan tyda på viss eller komplett immunitet .

Jag visste väl det, så skönt känns som att jag har vunnit högsta vinsten på lotteri eller nåt, nu vågar jag åka och hälsa på mamma utan att behöva vara orolig .

Har ni haft Covid 19?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Så skönt att få ett definitivt svar även om du förstod att du haft det.
  Nej jag har inte haft det och jag känner heller ingen som har haft det.
  Kram Carin

 2. Neej inte vad jag vet, men låter ju onekligen som du hade och det var ju så med. Hur mår du nu ett tag efter, känner du dig återställd, har lukt och smaksinne kommit tillbaka? Har du ngt du märker som du har kvar ef?

  • Fortfarande lite trött, smak och lukt är tillbaka ca 50%, vissa smaker och dofter känner jag inte alls. kram

 3. Inte ofta man blir glad att man haft en sjukdom!
  Så skönt att du testas positivt.
  Jag var tyvärr negativ, trots att jag haft covid-19 sjuka omkring mig på mitt jobb!
  Ha det gott!
  Kram

 4. Men så skönt att ha haft det utan att riktigt vetat om det…Härligt! Nu är det over and done with för din del.
  Vet du att här i Dalarna får vi inte testa oss om vi inte jobbar inom vården. Japp! Så olik och orättvis är svensk sjukvård. Det spelar roll var man bor, precis som det är med skolan. Jag undrar varför inte svenskar blir förbannade och säger ifrån! Mesigt folk som bara jamar med och accepterar det mesta. Så här får vi fortsätta undra och kanske aldrig få veta trots att vi betalar mycket högre kommunalskatt här ute i obygden än man gör i Stockholm med kringkommuner.
  HA en fin dag! Jag är så glad och lättad för din skull.
  Kram, Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *