Till Vaxholm Med Strömma

Vaxholm är en riktig sommarfavorit, skulle kunna åka dit varje dag, denna sommaren har jag hunnit dit 3 ggr.

Allra mysigast är att hoppa på Strömmas Cinderella båtar till Vaxholm.

Ullis, jag och Kristoffer tog den tidiga båten och begav oss till Vaxholm med båten förra veckan och fick en fantastisk dag med många paraplydrinkar, sol och mycket skratt.

Vi började dagen med lite sol och bad på den lilla stranden Norrhamnsbadet, sjön suger ju så vi blev hungriga och jag tog med Ullis och Kristoffer till mitt favorithak Hamnkrogen i hamnen, jag åt rökta räkor med ett glas chablis , hur gott som helst.

Sen tyckte jag att det var dags för en after beach….after beach för mig innebär minst en paraplydrink och den intas helst på den mysiga baren Kobben som ligger längst ut på piren, känns nästan som man sitter på nån mysig båtbar ute på havet och man har fantastisk utsikt över Vaxholm.

Vi strosade runt och kikade i dom mysiga bodarna , finns massa fina sommarkläder där, jag var sugen på en sommarklänning men det blev ingen denna gång.

Vi tog kvällsbåten hem, så mysigt och avslutade på bästa sätt med ett glas bubbel.

En riktigt härlig dag med många skratt och galenskaper, but what happens in Vaxholm stays in Vaxholm….

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Så mysigt ni ser ut att haft det. Vaxholm är fint och charmigt. Tyvärr har jag inte varit där ännu i år men det kommer väl får jag hoppas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *