Reklam På Uppdrag Av Kids-world

Detta inlägg är på uppdrag av Kids-world och innehåller reklam.

Att hitta kläder till tonåringar är inte det lättaste och speciellt inte till pojkar därför blev jag så glad när O och jag hittade Kids-world.

Här hittar man mer än 380 märken så det dröjde inte länge innan vi hittade en hel del plagg som föll den kräsna unga mannen i smaken.

Det blev både en hoodie från Ralph Lauren, nya jeans och en keps från Kenzo och pricken över i blev dom snygga skorna som vi fyndade i Split.

Jeansen har verkligen blivit en favorit och används varje dag så vi måste nog klicka hem ett par till, tröjan är mjuk och varm nu bär det börjar bli höst och kepsen den åker på varje dag då slipper man ju fixa frisyren….

Hos Kids-world finns märken som : Adidas, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Armani, Kenzo, Ralph Lauren och många fler.

Det finns även ett stort urval av leksaker, inredning för barnrum, skor mm

Extra plus för fri frakt (vid order över 499:-) och snabb leverans.

O tjatar redan om att använda klickfingret igen för han har hittat en hel del som han tycker behövs i garderoben, mina killar älskar verkligen att shoppa.

Vi gillade verkligen att man hittade allt och lite till här, dyrt som prisvärt och vi kommer definitivt att handla här igen.

Fördelarna med att handla hos Kids World:

Varorna skickas efter 1-3 arbetsdagar, 30 dagars full ångerrätt, billig frakt till utlandet,  snabb och kunnig kundservice och över 40.000 produkter, här finns verkligen allt.

Åsikterna är förstås mina egna och jag kan verkligen rekommendera Kids World.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Nej det var inte lätt med två söner som precis som sin mamma ville ha snyggt, fint och trendigt. Kids Brands Store kom när de började gå på högstadiet tror jag vilket var ett lyft. Svårt med glappet mellan barn och vuxen storlekar. Bra tips och fin fint till sonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *