Brunch På Mister French

I lördags fyllde svärmor 75 och jag överaskade henne med en brunch på Mister French.

Här hittar du ingen vanlig helgbrunch utan den lyxigaste skaldjursbrunch du kan tänka dig, alltifrån krabba, rökta räkor, musslor till vanliga räkor.

Är man inget fan av skaldjur hur man nu inte kan vara det ja då fanns det den möraste oxfile du kan tänka dig på buffen, räktacos, kyckling, goda sallader, och såklart en enorm dessertbuffe som ett perfekt avslut.

Allt detta för bara 365:-, bestämde mig genast för att minst en brunch en gång i månaden här, så mysigt att starta helgen med.

Till den goda maten blev det en Mimosa som passade perfekt till och som avslut en alldeles perfekt irish coffee.

Extra plus för den otroligt kvicka och trevliga personalen som hela tiden fanns tillgängliga trots att dom hade jättemycket att göra och att sen Christian Hellberg himself guidade oss runt och tipsade om läckerheter var ju pricken över i.

Mister French ligger mysigt vid vattnet på skeppsbrokajen så en promenad längs vattnet var perfekt efter den goda brunchen.

Hit ska jag snart igen det är en sak som är säker och har ni inte varit här se då till att boka in en brunch.

Vad gillar ni mest att äta på en brunch?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. De har så god mat där! Vi njöt av en middag på deras uteservering i somras, samtidigt som Eric Gadd underhöll oss, det var magiskt!
    Tyvärr är inte min man speciellt förtjust i skaldjur, visst är det konstigt?
    Ha det gott!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *