Stockholm Spa Och Hälsostudio

I veckan var det min tur att överaska Lina som fyllde år för ett tag sen med ett härligt spabesök.

Vi skulle till ett av mina favoriter när det kommer till dagspa i Stockholm nämligen Stockholm Spa och Hälsostudio som ägs av Susan Östlund.

Ett personligt spa där du har hela anläggningen för dig själv.

I  den privata SPA-delen har man tillgång till både en jacuzzi och bastu i en rofylld miljö med tända ljus och lugn musik.

Det finns två duschar med ljuvliga produkter från Maria Åkerbergs .

Det ingår även lån av handduk, badrock och tofflor då man bokar SPA-delen samt därefter avkoppling i det privat relaxrummet med frukt, juice & snacks.

Vi började med en timmes avkoppling i jacuzzin och hade mycket att prata om som vanligt, därefter var det Linas tur för att få en avkopplande ansiktsbehandling.

Jag gjorde då en kroppsscrub från Maria Åkerberg som doftade ljuvligt och njöt i bastun, därefter var det min tur att få en härlig massage som löste upp alla knutor, precis vad jag behövde.

Jag hade bokat ett paket som heter spa för två och då ingår 2,5 timmar där du har hela anläggningen för dig själv, juice/frukt och varsin 30 min behandling, hur lyxigt som helst.

Stockholm Spa Och Hälsostudio är perfekt om du har något speciellt att fira som möhippa, en jämn födelsedag, yoga och spa mm

Personalen är mycket duktiga på massage och behandlingar och gör det där lilla extra .

Har ni inte varit här rekommenderar jag varmt ett besök när du behöver lite extra lyx men det går även att boka en behandling om man bara vill det, det finns även möjlighet att boka yogaklasser eller varför inte följa med på yogaresa till Spanien, det blev kag bra sugen på.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Vad härligt lyxigt. Har testat dagsspa på Ystad saltsjöbad för 10 år sedan, fast det har msn ju inte själv. Men det känns lyxigt, skönt och fantastiskt.
    Dit ni var hade jsg gärna testat
    Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *