Med tre grabbar i familjen , ja 4 med mannen då kan man säga att hamburgare är ett populärt val till middag.
Jag gillar att göra hamburgarna lite extra lyxiga så när jag såg att Lindströms hade kommit ut med en ny lyxig burgare gjord på 100% entrecote var jag inte sen att prova, deras Angusburgare är en favorit sen tidigare men den här var snäppet bättre, så god och kommer att bli en favorit på grillen i sommar.
Köttet kommer från rasdjur på Irland som går fritt utomhus och betar färskt, näringsrikt gräs i stort sett hela året.
En Entrecôteburgare väger 150 gram och kommer utan kryddor, godast blir det med bara lite salt och peppar och sen tillaga på grillen.
Den har hemlagad känsla med ojämna kanter.
Lindströms är ett litet företag i Värmland som fokuserar på riktigt lyxig och god mat.
Lindströms Burgare på Entrecôte finns att köpa i frysdisken hos Ica, Coop och Bergendals.
Förpackningarna innehåller två burgare à 150 gram styck med 100% kötthalt.
En förpackning kostar cirka 49,90 kronor.
Häromdagen gjorde vi dessa burgare med hemlagad dressing, ost, picklad rödlök, sallad och tomat/gurka så gott.
Hamburgerdressing med sting
1 dl majonäs
1 saltgurka
4 cocktailtomater
lite sambal oelek efter tycke och smak, var försiktig så du inte tar för mycket
Några droppar balsamvinäger
Skär saltgurka och tomater i små tärningar.
Blanda majonnäsen med sambal.
Rör försiktigt ner tomat och gurka, låt stå en stund så smakerna utvecklas.
Kram Diana
Hamburgare är alltid ett säkert kort även här men vi gör dem från grunden själv. Oftast blir det högrevsfärs vilket brukar bli bra men vår butik maler det kött man önskar. Dressingen ska absolut testas.
Kram
Åh mums så gott älskar burgare.
Kram
Hamburgare är så himla gott.
Kram Carin
Tack för tips , dom måste jag testa kram
Låter så gott kram
En god hamburgare är alltid en god hamburgare. Här hemma är det mer sommarmat på sommarstället, fast ibland beställs det hem från favorit restaurangen runt hörnet
Kram Kajsa