Staycation I Stockholm

Upplevelsepresenter måste väl vara det bästa som finns att få eller hur?

Min väninna Linda och jag hade bokat en resa till Italien som inte blev av pga av corona så sitället blev det en Staycation i Stockholm med spa som jag hittade hos Exclusive Selection.

Och vem behöver åka utomlands när man checkar in en tornsvit med magisk utsikt från den runda balkongen över hela Stureplan, det kändes som att vara i Paris.

Vi började med att gå till spa´t som låg 15 minuters promenad från hotellet, på med badkläder och korkade upp vårt bubbel.

Vi hade en härlig timme och kändes oss maximalt avkopplande när vi promenade tillbaka till hotellet, här väntade en iskall flaska cava, frukt och choklad på rummet som vi intog på den mysiga balkongen.

Egentligen ville vi inte lämna det mysiga tornrummet och balkongen där man kunde sitta hur länge som helst och titta på Stockholms folkliv men vi hade bokat in oss på en räkkryssning i Stockholms skärgård.

Det var en alldeles perfekt sommarkväll och vi njöt av skärgården och skaldjur.

Träffade ett trevligt par på båten som gjorde oss sällskap, mycket skratt och tokigheter blev det precis som det brukar när Linda och jag hänger….

Efter båtturen blev det champagne hos vår nyfunna vänner på Grand Hotel där dom bodde innan det bar av till vår härliga tornsvit och sköna sängar.

Efter mer än 10 timmars sömn knackade det på dörren och in kom vår frukost som vi intog på balkongen, vilken start på söndagen.

Älskar att semestra i min egen stad och detta var så mysigt, en mycket prisvärd staycation, detta paket hittar du här, vill man bara bo över och inte gå på spa så är det 20% rabatt på denna upplevelse tom 31/5, bästa presenten om du frågar mig då ingår:

  • Övernattning för två personer i vår juniorsvit
  • Mousserande vin, frukt och choklad på rummet
  • Härligt god hotellfrukost i er svit
  • Sen utcheck – ni har rummet fram till kl 14.00

Detta blev ett minne att leva länge på så mysigt, roligt och avkopplande, rekommenderas.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Så lyxigt och mysigt! Å räk-kryssningar är ju inte dumt, antar att de inte tar in lika mycket folk nu på båtarna?
    Må så gott!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *