Firat 18 åring och Lyxigt Morsdagfirande

Veckan har gått i en rasande fart, förra söndagen hade jag ett riktigt lyxigt morsdag firande med Nilla, vi njöt av en lång brunch på mysiga Hotel Gamla Stan , berättar mer om den i ett senare inlägg, men jag säger bara vilket charmigt ställe och så gott, rekommenderas.

Efter det så överaskade stora sonen med att möta upp mig i stan med ett fång rosor och bjuda på en riktigt somrig drink på Mr French, så himla gulligt och jag uppskattade det verkligen.

På kvällen överaskade resten av familjen med god middag och blommor, en perfekt morsdag med andra ord.

Och i veckan har vi hunnit med att fira vår E som fyllde 18 år, det blev ett firande som hette duga och han var nöjd med dagen.

Uppvaktning och frukost på sängen sen tog storebrorsan med honom på stan för lyxig lunch på stan, på kvällen mötte jag upp grabbarna och vi spelade beer pong och sjöng karaoke i Gamla Stan så kul och sen avslutade vi kvällen med sushi på East.

18 ÅR, det är stort, minns dagen då du föddes som igår, en vecka för tidigt kom du ut en bestämd liten krabat och det sitter i än idag, du går din egen väg och gör som du vill, du är snäll, omtänksam och har ett hjärta av guld.

Ibland oroar jag mig för dig men vet hur klok du är innerst inne , ska bli spännande att följa dig och se vad du hittar på, en sak är säker du kommer att lyckas för dör du är en riktig kämpe och har du bestämt dig för nåt då blir det så.

Jag älskar dig finaste E mest av allt i hela världen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Vilken härlig vecka med mycket firande Visst är det stort när barnen blir myndiga men samtidigt också lite vemodigt. Nya tider väntar.

    Kram

  2. Men vilket härligt morsdagsfrande, och grattis till sonen! Åren går så snabbt!
    Varm kram, Anneli

  3. Ja tänk att våra kära barn blir vuxna=)
    Min dotter fyllde år på mors dag så vi firade dubbelt upp på distans. Gud vad jag saknar mina flickor! Nu har de beställt resa till Spanien =)
    Ha det gott och vilken fin dag ni fick <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *