Sveriges Charmigaste Bed And Breakfast

Förra helgen bjöd inte bara på sol och sommarvärme utan också en mysig övernattning i Trosa på Sveriges charmigaste Bed and Breakfast – Tre Små Rum.

Mitt i centrala Trosa ett stenkast ifrån ån ligger detta pittoreska  ställe och ända sen jag var här sist har jag längtat tillbaka.

Ägaren Arne tog emot oss när vi kom och visade oss till våra rum, jag hade ett gulligt litet enkelrum och Lina och Ludde ett dubbelrum alldeles bredvid och så hade vi gemensam toalett och dusch ,men handfat fanns på rummet.

Ett boende här kostar från 695:- per person, på hösten och vintern lite billigare, då ingår även frukost, handduk och lakan.

Och frukosten är inte vilken frukost som helst utan brödet kommer direkt från ugnen och är alldeles ljummet, bättre än så blir det inte.

Sen älskar jag den lummiga innergården med pool som vi förstås nyttjade och vissa ja dom fick napp i poolen….

vi hade tänkt gå ut och äta men vem vill lämna det här mysiga stället…så vi satt här och njöt av smörgåstårta och bubbel som vi hade köpt med oss, så mysigt.

När solen började att gå ner tog vi en mysig promenad längs Trosaån och fick uppleva en magisk solnedgång innan det var dags att krypa ner i dom härliga sängarna.

På morgonen startade jag dagen med en lång härlig promenad längs Trosaån innan det var dags att njuta av frukosten.

Och frukosten är inte vilken frukost som helst utan brödet kommer direkt från ugnen och är alldeles ljummet, bättre än så blir det inte.

Utöver det fanns ägg, youghurt, juice och kaffe.

Sen satt vi ute vid poolen och njöt av det härliga vädret.

Är man sugen på lite aktiviteter så kan man köpa olika paket som tex: Vandringspaket , Golfpaket Kajak, Mountainbike eller varför inte

en mysig båtutflykt till Kråmö, bara att välja vilken aktivitet som passar dig, du kan läsa mer om paketen här.

Men denna gång valde vi att bara njuta av Trosa och gjorde en egen utflykt till Tullgarns slott där Sörmlandsleden Etapp 56 börjar, den skulle jag gärna kunna tänka mig att göra, har hört att det ska vara en fin vandring och lagom lång- 2 mil.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *