VINN EN LYXIG VISTELSE PÅ BOMANS HOTELL I TROSA

Dags för årets första tävling i min Wellnesskalender, det går bra att tävla här eller på instagram:@dianasdrommar,

dubbel vinstchans om du tävlar på båda ställena.

Den första tävlingen är en vinst på ett av mina absoluta favortställen i Sverige – Bomans Hotell I Trosa ett ställe som överaskar min varje gång jag är där, jag får aldrig nog och vill alltid tillbaks för att utforska nästa rum –  You can check out any time you like but you can never leave som underbara ägarinnan säger och jag kan inte annat än hålla med.

Sommar, Vinter ja här checkar man gärna in året om, servicen är något utöver det vanliga, maten säger bara OMG och är man sugen på lite relax då finns det en relaxavdelning med bubbelpool och bastu.

Det började med Stina Boman och hennes sju  flickor på Bomans Matsalar i Nyköping under 30-50-talen.

Stinas barnbarn, Birgitta, var där som barn och har efter det alltid längtat efter en egen krog och hotell.

När dottern Kristin ville komma hem från New York, där hon arbetade under några år, gjorde Birgitta tillsammans med sin man slag i saken och köpte tillsammans med Kristin Hotell Strömsborg i Trosa.

Året var 1988.

Hotell  Strömsborg döptes om till familjenamnet Bomans och tanken var att göra ett personligt boutiquehotell och det har man verkligen lyckats med, det är så coolt så man kan liksom inte få nog och det finns så mycket spännande att titta på i varenda hörn, skor att prova och låna, ja tom ljuvliga parfymer att spruta på sig vid behov.

Här ska känslan av att vara hemma vara starkare än känslan av att man är på besök. om inte annat så önskar man att detta vore ens hem.

Nu har jag fått möjligheten att dela med mig av detta fantastiska hotell, ni kan vinna följande:

En natt i nåt av alla fantastiska rum , middag och entre till relax med bubbelpool och bastu, för att ha chansen att vinna denna drömvinst ska ni:

1, Följ @bomanshotell och @dianasdrommar på instagram tagga/tipsa 3 vänner som ni tror skulle älska denna vinst och ge mig ditt bästa wellnesstips i julstressen.

Tävlingen håller på tom 31/12 och vinnaren presenteras 3/1

Vill ni inte tävla då är mitt hetaste tips att ge bort en staycation till nån du tycker om, just nu till riktigt bra priser.

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Mitt bästa tips till dig är att ta med mig på en Afternoon Tea på Grand Hotell.
  Du kommer få så mycket skratt och tokigheter som du kommer att leva på resten av julen

 2. Vilken drömmig tävling!
  Min mamma och hennes man älskar att strosa runt i Trosa, att cykla runt där och utforska.
  Det skulle vara fantastiskt att få ge dem detta 🤩

  Mitt tips är att ha musiken igång hela julen, julmusik eller den musik man gillar. Jag dansar mig alltid igenom alla juliga bestyr.

  Men jag har också lärt mig att göra en sak i taget, inte påbörja lite här och där. Nej, allt går så mycket smidigare om det görs utan stress. Breath in, breath out! ✊🏻☺️

  Tävlar även på insta som fotohella

 3. Åh fin tävling, mitt bästa tips är att inte ta på sig för mycket och varför inte checks in på hotell över jul kram

 4. Fokusera på att mysa med närmaste, gör en utflykt till en vacker plats, ha varma kläder och dryck, grilla något gott och spela julmusik framför elden som sprakar. Sjung tillsammans under filtar och stanna till stjärnorna dansar för er och stanna upp i här och nu. Julkramar till alla.

 5. Ja! Jag vill vara med att tävla. Är i Trosa flera gånger varje sommar och Trosa Havsbad är vårt ställe när vädret säger sommar och sol. Har aldrig blivit att vi bokat någon övernattning då det känns som vi bor ”för nära”.
  Mitt bästa wellnesstips är att göra sånt som du själv vill och mår bra av. Strunta i alla ”måsten”.
  Tävlar också på insta <3
  Kram Pia

 6. Bästa julwellnesstipset; gå ut i grannskapet på promenad, när det är mörkt, och njut av alla härliga adventsstjärnor, ljusuppsättningar i trädgårdar, julgranar. Julstämning, frisk luft och välmående – på samma gång!

 7. ÅH, vilken fantastiskt vinst! ❤️ Mitt bästa wellnesstips är att våga släppa alla måsten och bara vara. Njut av det små sakerna i vardagen och ta aldrig dagarna för givet. Gör det som du mår bra utav och umgås med människor som ger dig bra energi.

  Följer givetvis bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 8. Jag tycker det är mysigt att ta ett väldoftande bad, tända levande ljus och lyssna på avslappnande musik.

 9. Följer och tipsat på Instagram, skulle älska att få bli bortskämd med en hotellvistelse. Jag har fått rutin på December, jag är redan klar med julklappar i Nov, catering på julbordet och försöker fixa det jag vill och inga onödiga måsten. Blir mer tid för avkoppling, njuta av adventsmyset, promenader i snön och tid att ta hand om mig.
  Sen är jag bra på att delegera 😉
  Hoppas på tur nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *