TÄVLING VINN SPA OCH LUNCH PÅ SKEPPARHOLMEN

Skepparholmen Spa ca 20 minuter från Stockholm city i Nacka hittar du denna lilla pärla.

Hit åker man för lugnet , den goda maten och den vackra miljön.

Hit kan du åka med bästa väninnan, kärleken eller varför inte checka in på spa med dina kids.

Här finns utomhuspool med magisk utsikt, men även en inomhuspool, bastu med havsutsikt, mindfulness rum,fotbad, ångbastu, härliga behandlingar med Kerstin Florians produkter och tränings och yoga pass.

Förrutom det härliga spa´t rekommenderar jag den fantastiska lunchbuffen med fräscha sallader och två rätter att välja på.

Nu ska en av er få chansen att vinna följande: ett halvdagspaket som börjar med lunch och därefter spa gäller mån-to 11:30-16:00 för  2personer

För att tävla ska ni:

1, Följa @skepparholmen på instagram och @dianasdrommer, ge mig ditt bästa wellnesstips och tagga 3 vänner.

Lycka till, tävlingen håller på tom 31/12

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Rör på dig! Det är ju vetenskaplig bevisat att fysisk aktivitet minskar stresspåslag och ger endorfinutsöndring – så ett bättre wellnesstips än så kan knappast finnas! 🙂 taggar och följer på instagram!

  2. Tack för tipset, mitt bästa tips är att vara med familjen, inte stressa upp sig över småsaker och varför inte checka in på spa kram

  3. Åh, vilken fantastiskt vinst! Det finns ju otroligt många bra wellnesstips, men ett som jag tycker är riktigt bra är att våga släppa på alla måsten. Allt i livet behöver inte alltid vara perfekt och ibland är det viktigt att bara få släppa på allt för en liten stund.

    Det är liksom helt OK om det är lite damm bakom dörren, tvättkorgen är full eller om orken absolut inte finns där – och du beställer hem kvällens middag i stället för att tillaga din egen. Vi alla har sådana dagar ibland, bara att de oftast inte syns eller pratas lika mycket om på sociala medier. Så tillåt dig att ha sådana dagar lite då och då utan att känna stress.

    Följer givetvis bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *