LAS PALMAS IGEN

December bjöd på ännu en resa till solen då möjligheten gavs, hittade igen billiga flygbiljetter till Las Palmas för 795:- tor och jag var ledig så varför inte liksom?

Har vänner som är där hela vintern och Lina skulle dit på jobb igen så det var perfekt.

Vädret var behagligt ca 22 c blandat sol och moln, vi hann med både att spela padel, gå 35000 steg om dagen, lite shopping, sola och förstås massa god mat.

Magiska solnedgångar, dom kan man inte få nog av.

Barfota på stranden, bästa som finns.

Julstämningen var på topp, så fint överallt.

Laddade för tjejkväll med bubbel och tapas.

Spelade padel med Linas kollegor för bara 10 euro, tänk om det var så billigt hemma då skulle jag spela varje dag.

Fick träningsvärk som satt i flera dagar, men det är så kul med padel.

Långa frukostar på stranden, bästa starten på dagen, rekommenderar att inte ta frukost på hotellet utan att sätta dig på något mysigt ställe längs strandpromenaden.

Fick ett roligt samtal om att drömjobbet var mitt så vad passade väl bättre än en skål för att fira, den 10/1 börjar jag så spännande.

Jag bara älskar Las Palmas bästa stället att åka till på vintern.

Har ni varit här?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Hej!
    Ser superhärligt ut! Kan absolut tänka mig en sväng dit nästa år (bara varit i Playa Ingles 1 gång…), älskar kombon stad o strand. O då gärna ställen med takpool/takbar…

  2. Hej Diana,
    Underbara bilder från ett härligt Las Palmas!
    När jag jobbade som flygvärdinna hade jag ofta lite längre stopp där på vintrarna. Crew hotellet låg i San Augustine men vi brukade ta bussen eller taxi in till Las Palmas stad ganska ofta och jag minns att det var så mysig där runt jul och nyår. Så nostalgi på det. Tack för att du delar med dig.
    Varm kram!
    Anneli i Dalarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *