BOMANS HOTELL I TROSA ETT AV SVERIGES BÄSTA HOTELL

Mannen och jag passade på att checka in på lyxiga Bomans Hotell  i Trosa i mellandagarna, bara älskar detta hotell och kan aldrig få nog, har ni inte varit där måste ni bara åka dit.

Inget rum är det andra likt vilket gör att man aldrig kan få nog.

Denna gång bodde vi i fantastiska Grand Louboulicious och det blev kärlek vid första ögonkastet, vilket rum.

Louboulicious är tillägnad  Christian Louboutin.
Här finns det gott om skor att låna för den som känner sig manad, både maken och jag hoppade i varsitt par inför middagen.
Rummet är 25 m2 och har King size bed.

Badkaret som förstås var en sko användes flitigt, jag ville ta det med mig hem och för övrigt all annan inredning också.

Undrar om Kristin Boman kan tänka sig att inreda mitt hem, det finns liksom ingen ände på hennes kreativitet och det är en njutning att vandra runt i gångarna och bara insupa atmosfären.

Sköna sängar härligt prassliga påslakan som man för övrigt kan köpa med sig hem, espressomaskin på rummet,lyxiga egentillverkade produkter ja vad mer kan man önska sig?

Maten är fantastisk och vi hade en 3:rätters middag som ingick i vårt paket, vi åt bland annat anka som bara smälte i munnen.

Efter middagen hade vi bokat relaxavdelningen , magiskt att bada bubbelpool under stjärnorna och avsluta med en bastu innan det var dags att hoppa i sängen.

Mätta, belåtna och lagom dåsiga efter relaxen var det inte svårt att somna.

Pigga och utvilade var det dags för en underbar frukost, här saknades ingenting.

För att undvika trängsel fick vi allting till bordet vilket kändes mycket lyxigt.

Efter frukosten tog jag ett sista bad i det lyxiga badkaret.

Som tur är finns det många rum kvar att utforska så planen är att snart komma tillbaka för Bomans blir man liksom aldrig klar med.

Och sen att Trosa är så mysigt gör ju inte saken sämre…

Vi tog en promenad längs ån och passade på att ta en shoppingrunda i alla små gulliga butiker.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Men gud va läckert!!! Har ”bara” bott på Stadshotellet i Trosa för en herrans massa år sedan, fick det i födelsedagspresent när jag fyllde 40 !!!
    Jag som ÄLSKAR att bada, saknar sååå ett badkar i vår lägenhet, det där rummet ser heelt galet läckert ut! Vilken njutning, och så god mat på det….vill dit fort!!!
    Ha en fin fortsättning på det nya året!
    Kram

  2. Åh, vi har pratat i flera år om att åka dit, men aldrig kommit till skott. Kanske MÅSTE det faktiskt bli av under 2022? 😉 🙂
    Tack för att du delar med dig och inspirerar!
    Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *