Tjejweekend På Gran Canaria

Det blev ett långt men välbehövligt uppehåll, då livet kom emellan och alldeles för mycket på alla plan.

Så att ha varit iväg på en   tjejweekend  till på Gran Canaria var välbehövligt, det var så skönt med sol och bad, hela 29 c varmt.

Vi bodde på Gloria Palace i San Agustin.

Jag har varit där tidigare och besökt deras spa och bestämde mig då för att här vill jag bo nån gång så sagt och gjort så fick det bli.

Fina rum med magisk utsikt, sköna sängar och en stor frukostbuffe med färskpressad juice, caffe latte, omelett efter egen smak och tycke.

Det finns även en rooftop pool och bar med utsikt över havet.

Lata dagar vid poolen, after beach och god mat.

På kvällarna bjöd hotellet på underhållning och så även vi…..det blev dans och skönsång…jösses vad jag har skrattat, ja faktiskt så jag har ont i magmusklerna.

En kväll åkte vi till Meloneras och åt på en fantastisk kött restaurang som vi hade fått tips om – El Churrasco.

Vi åt nog bland det godaste kött jag nånsin ätit, tillagat vid bordet, trevlig personal och mysig miljö precis vid havet, rekommenderas.

Restaurangen ligger i anslutning till Loopesan där jag gärna skulle bo nästa gång.

Vi var även ute på en katamaran som visade sig vara dagsfest med Sangria, grillspett, dj och massa ungdomar, men roligt hade vi .

Det var dans, bad från båten och en magisk solnedgång.

En perfekt tjejweekend med andra ord.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Vilket härligt liv du lever!
    När jag jobbade som Flygvärdinna så hade vi Gloria Palace i San Augustine som Crew Hotel ett tag, sedan bytte vi till Hotel Tamarindo som också är fint.
    Lopesan i Las Meloneras är drömigt! Mamma och jag bodde där för några år sedan. Nu är det renoverat 2021 och vi har bokat in oss där nu till Höstlovet. Det är ett sådant hotell där de har vita dukar, klädkod och cava som ingår i frukosten. Helt min stil med andra ord 🙂 Där kommer du att trivas!

    Ha det gott!

    Varm kram,

    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *