Galen kväll i Paris

Gissa om man känner sig vacker när man är i Paris , 2 blonda tjejer från Sverige det gillar fransmännen..

Igår var vi på en jättemysig restaurang i Bastille Chez Janou .

En genuin fransk restaurang med fantastisk service, god mat, trevlig miljö och roliga människor.

Mysiga små bord där man sitter väldigt nära varandra.

Vi hamnade bredvid en norsk och dansk kille som höll på att skratta ihjäl sig när dom såg vår efterrätt…den stora skålen med den underbaraste chokladmousse jag någonsin ätit.

Men dom fick provsmaka och bestämde sig för att den skulle dom minsann ha.

Därefter kom en fransk kille och hans tjej och sätter sig bredvid oss och han utbrister på svenska till Erika:Du är vacker!

Sen var diskussionen igång, han hade bott på Östermalm i Stockholm och vi fick höra halva hans liv.

En mycket rolig kväll med många skratt och huvudvärk idag men det var det värt!

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

20 Comments

 1. Darling Diana. Nu ska du få ett litet tips av mig.
  När du lägger in bilder i ditt inlägg ska du klicka på bilden. Då markeras den och blir blå. Du får också upp en rad med olika alternativ. Välj Större bild eller t.o.m Extra stor bild. Det blir så otroligt tiny och pyttepytt när du gör collage. Gamla människor, som jag, ser inte så bra. Och jag vill ju gärna se vad du har på tallriken. Och i glaset. Ni verkar ha det underbart i Paris. Härligt härligt. Kram

 2. Ni är två riktiga pinglor!! En kväll att minnas! Vilka mysiga ställen ni hittade! Jättekul! Ni stannar väl ett par dagar till med jobb 😉 Kramar Anna

 3. Hej på dig..fick ju läsa ikapp , ja zalando har mkt fint har bara köpt väska från dem 🙂 snygg kofta me like …åh Paris härligt härligt …ta hand om dig kram

 4. Har ju helt missat att du är i Paris eftersom jag inte varit hemma och läst bloggar. Vad kul att få haka på, tack för alla bilder! Ha det superbäst! Kram!

 5. Vilken kväll! Vilket trevligt sällskap, få en sån komplimang 🙂 kram Nilla

 6. whoah this blog is excellent i love reading your posts. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can help them greatly.

 7. It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 8. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Regards!

 9. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

 10. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 11. Superb blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Thanks a lot!

 12. What i don’t understood is in fact how you’re now not really much more well-favored than you may be right now. You are so intelligent. You recognize thus considerably when it comes to this matter, made me individually believe it from a lot of various angles. Its like women and men are not involved until it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs great. At all times handle it up!

 13. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

 14. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to swap strategies with others, please shoot me an email if interested.

 15. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that ”perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say that you’ve done a excellent job with this. Additionally, the blog loads super quick for me on Chrome. Superb Blog!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *