La Fayette

Såklart hann vi med lite shopping igår också.

Vi åkte till mitt favorit varuhus La Fayette .

Underklädesavdelningen där är fantastisk så det blev lite nytt.

Sen gick vi till skoaffären Minelli som ligger mittemot La Fayette och shoppade loss på skor.

Bra priser och fina skor.

Både Erika och jag gick därifrån med varsin påse.

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Åh, ni verkar ha det UNDERBART !!
  Jag har aldrig varit i frankrike eller paris, men jag hoppas på att komma dit nångång 🙂 Kram

 2. Vad härligt med lite nytt 🙂 det är ju aldrig fel. Ni verkar ha riktigt underbara dagar i Paris.
  Ha en fortsatt fin tisdag och ta väl hand om dig.
  Kram//Maria

 3. Så härligt det låter! Jag har inte shoppat i Paris sen jag var där med min gymnasieklass när jag var 18… Jag har varit till Paris efter det, men då har jag besökt udda sevärdheter, som kloakerna och katakomberna… Inte så mycket shopping i dem…

 4. Vad kul med shopping! Jag har aldrig varit i Paris skulle gärna åka dit och gå i affärer…

  Kram

 5. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 6. Good post. I be taught something more difficult on completely different blogs everyday. It would at all times be stimulating to read content from other writers and apply a little one thing from their store. I’d prefer to use some with the content material on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link in your web blog. Thanks for sharing.

 7. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *