Eiffeltornet och Notre Dame

Man kan ju inte bara jobba, shoppa och äta när man är i Paris….så igår var vi lite kulturella.

Vi började med Eiffeltornet som är en fantastisk upplevelse.

Därefter tog vi en båt till Notre Dame.

En tur som rekommenderas varmt, för 15 E får man ett dagpass och kan åka så mycket man vill.

Därefter hastade vi iväg till La Fayette igen för att göra våra sista fynd innan hemfärd till Stockholm igen.

Idag bär det av till en svensk stad för jobb och nöjen, vart får ni se sedan.

kram Diana

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

29 Comments

 1. Spännande. Jag var i Eiffeltornet -88,lääääänge sedan som liten grabb tänkte jag säga:),men idag som stor flicka sätter jag inte min fot i något som är över 10 meter högt. Har blivit höjdrädd. Ha en underbar resa!

 2. Det är sådant som hör till när man är där… kul att ha varit vid platserna och sett de stora sevärdheterna 🙂

 3. Lyxigt att jobba och ha det så där bra samtidigt!

  Den chokladmoussen hade jag velat ha!!! Älskar chokladmousse!

  Välkommen hem!

 4. Visst är turen på Seinen fin! Point neuf-bron är så fantastiskt vacker! Hoppas du inte missade den! Vilken kanontid ni har haft i Paris!! Oh la la! Underbart!

  KRAM Anna

 5. Ni verkar ha haft det jättefint på er arbetsresa! Jag måste fråga, för att jag älskar croissanter, åt du några och var de så där ljuvligt frasiga och goda? 🙂 Kram

 6. Sedan får ni absolut inte missa några av konstmussérna. De är fantastiska! Glöm inte Montmartre heller…

 7. Härligt du har det & hoppas du får bättre väder i Stockholm än vi har här nere 🙂 kram

 8. Är supernöjd med vår New York resa. Hela familjens nya favoritstad….utom för mig, Paris ligger fortfarande 1:a 🙂 kram

 9. It’s actually a great and useful piece of information. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 10. It is perfect time to make a few plans for the future and it’s time to be happy. I have read this submit and if I may I desire to recommend you few interesting issues or tips. Maybe you can write next articles relating to this article. I want to read more things about it!

 11. Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances appear to get one thing done.

 12. hello there and thanks to your information – I’ve certainly picked up anything new from proper here. I did however expertise several technical issues the use of this web site, since I skilled to reload the website lots of instances previous to I could get it to load correctly. I were thinking about if your hosting is OK? No longer that I am complaining, but sluggish loading cases occasions will sometimes affect your placement in google and could harm your high-quality rating if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am including this RSS to my email and can look out for much extra of your respective fascinating content. Make sure you replace this once more soon..

 13. Unquestionably imagine that which you stated. Your favourite justification appeared to be at the internet the easiest thing to have in mind of. I say to you, I certainly get annoyed while other people think about concerns that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , other people could take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

 14. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a weblog website? The account helped me a appropriate deal. I have been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright transparent idea

 15. My brother suggested I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 16. It is the best time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I have read this submit and if I may just I wish to counsel you few interesting issues or tips. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article. I desire to learn more issues approximately it!

 17. Wow, incredible weblog structure! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The whole glance of your site is fantastic, let alone the content material!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *