En svart höst

Höstens garderob börjar ta form, det blir en svart höst.

Den här fina vinterjackan från Bondelid blev det till rena rama fyndpriset här.

Svarta Pleasejeans och svarta stövlar från Ellos.

Så långt har jag kommit, är lite sugen på att piffa upp det svarta med något fint från ChillNorway som tex den här:

Eller den här ljuvliga blusen med döskallar på:

Har ni höstshoppat något?

kram Diana

 

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Snygga shoppingar för dig!
    Jag har än så länge bara införskaffat en dunjacka från Peak P som är så tunn att man kan ha den året runt, från kyliga sommarkvällar till kallaste vargavintern eftersom den är så smidig att den går att ha under en annan jacka. Nästa söndag ska jag på visning med Capri, och där brukar finnas mycket snyggt så då öppnar jag nog plånboken på allvar 😉
    Ha en underbar helg,
    Kramar

  2. Men oj så mycket ögongodis!! Gillar allt:))) Du kommer bli värsta pinglan i det där:)) Bra att vara ute i tid för att få det man vill ha innan det blir utplockat! Jag har mest shoppat till vår lilltjej här hemma men har köpt ett par stövletter med hög klack till mig själv:))) Måste köpa ett par stövlar också, slängde de förra som hängt med läääänge!

    Önskar dig en finfin lördag!

    Kraaaaaaaaaaam aka

  3. Gillar jackan skarpt !
    Snyggt!
    Här har fyndats höstskor och väskor i dagarna två så jag är en god bit på väg …. Mot en ny höstgarderob !
    Ha en skön lördags kväll !
    Kram

  4. Jag shoppade på mig lite nytt när jag var ute med ungarna och shoppade till dem, men det blev mest från reaställ. Det är ont om pengar eftersom vi renoverar för fullt här hemma…

  5. Supertjusiga plagg! Jackan var verkligen jättesnygg – roligt när man kan göra ett kap! 🙂 Blusen från ChillNorway är kanonfin, den har jag också sneglat lite på!
    Visst är det roligt att shoppa så här inför en ny säsong! Jag bara köpt något enstaka plagg ännu men det finns galet mycket fint i butikerna nu!

    Kram och tusen tack för din snälla kommentar på min blogg! 🙂

  6. Näpp, lever kvar i sommarkänslan lite till. Bara lite till…..Ursnygga stövlar – skulle jag vilja ha. Mne Gabriel, han har höstshoppat. Grönt, det blir grönt för honom.Inte min favvofärg….
    Kram Mia

  7. Fint!
    Inget höstshoppat här. Jag försöker alltid hitta roliga färger, men blir tyvärr så mycket svart. Alltid snyggt, men så trist då verkligen alla har svart på hösten/vintern.

  8. För ett par veckor sedan var jag inte alls sugen men nu har jag kommit igång bra! Köpte ett par svarta blanka jeans från Part Two, Jätteläckra! Passar till min döskalleblus som jag bara älskar! Bästa köpet! Svart o orange är fint till hösten! KRAM Anna

  9. Snyggt med svart. Jag som alltid annars drar åt det bruna hållet är faktiskt sugen på svart den här säsongen. Har inte shoppat så mycket ännu men några små grejer här och där:)

    Kram

  10. Jag har shoppat massor, till barnen! inget till mig mer än att jag fick för-födelsedagspresent av mamma idag, nya träningskläder och skor. Roligt att shoppa är det iaf! 😉
    Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *