Me&I bloggers collection

Me&I har gjort samarbeten med kända bloggande småbarnsföräldrar . Idag släpptes dom första bilderna och först ut var Amanda Schulman och Anita Schulmans kollektion.

Kläderna finns att köpa from den 3 oktober.

Att sen en del av försäljningen går till välgörande ändamål gillar jag.

Bilder lånade från MeandI.

Kul samarbete tycker jag vad tycker ni?

Missa inte min tävling här.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. MeandI gör riktigt fina och bra kläder. Var på något party när min dotter var liten.

    Förresten – såg att du efterlyste Prag-tips.

    De här http://www.praginfo.com bokade vi en guidad tur. Vi tog Stadsvandring och blev supernöjda. En riktigt kompetent svensk tjej som bott där i några år. Hemsidan är också bra att plugga på lite språk och annat om man vill det. Man hämtar ut biljetterna på deras café/turistinfo. Trevligt skandinaviskt ställe med bra service. Minns att vi hade en del mailkontakt innan.

    Det här stället bokade vi taxi genom http://prague-airport-transfers.co.uk/. (Tror det var en länk från den andra sidan). Funkade också klockrent. Rent och fräscht och stod i god tid utanför hotellet när vi skulle hem. Vi var lite fundersamma innan eftersom man betalat allt i förväg. Det visade sig att vi tvekat i onödan.

    Kram Lena

  2. jag är jätte nyfiken på kläderna och hoppas att de denna gång också har satsat på något i stil med samarbetet med Cecilia Blankens. Vill ha kläder för mig själv också 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *