Bästa rengöringsmjölken

Jag har testat alla möjliga rengöringsmjölk utan att hitta en som tar bort all make up, inte torkar ut och inte svider i ögonen och faktiskt också luktar gott.

Men nu har jag hittat den:

La Roche Posay Physiol Cleansing Milk, du hittar den här.

Ett plus i kanten är priset 134:- för 200 ml, den är dryg och tar verkligen bort allt smink tom vattenfast mascara.

Vad tar ni bort sminket med?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Vilket bra pris, just nu har jag dermalogica, men har köpt på mig en massa andra märken också då inget verkar funka på min hy just nu.
    Kram

  2. Tack för tipset! Jag använder Clinique foaming cleanser mouse, den är också jättebra och dryg men tar inte bort vattenfast smink.

    Ha en fin kväll:)

    Kraam Izabell

  3. Tar bort mitt smink med olika krämer…köper från apoteket ibland…just nu har jag Loréal tvätt kräm….och ansiktsvatten också…till ögonen har jag ögon pads….
    Ha en fin kväll Diana!

  4. Pads i bomull som jag ofta köper på mig i Ullared bara med ljummit vatten och ansiktet är RENT har t om tagit ansiktsvatten efter för att se att jag är ren o det är jag , sen tvättar man dom bara 🙂 härligt o ha en fin kväll kramen

  5. Prisvärd och bra låter som en bra kombo 🙂 Och dina pannkakor i förra inlägget – to die for! Stor kram

  6. Använder man den sm bara tvål eller på bomullspads? Ska köpa idag 🙂

  7. Jag kör med Mary Kay rätt igenom, men jag är inte hundra nöjd med deras ögon-remover.. ska testa annat när denna är slut.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *