Igår var en helt fantastisk kväll uppe på taket på Gondolen.
Spot and Tell och Kronfågel bjöd in till grillkväll , nu skulle vi minsann få lära oss grilla årets grill snackis Beer Can Chicken och med tanke på hur det gick när jag försökte mig på det sist så var det toppen att få lite proffstips av Kronfågels egna kock Magnus Albrektsson.
Kycklingen redo för att grillas.
Kronfågel har en fädigmarinerad Beer Can Chicken, bara att pimpa ölen med sina favoritkryddor och trä över kycklingen.
Grilla i ca 40 min, temperaturen ska visa 82 grader och köttsaften vara genomskinlig.
Fina Madeleine från Barnshopping och Ida var på plats och underhöll oss under den trevliga middagen.
Har ni testat Beer Can Chicken?
Vi fick med oss en lyxig goodiebag så i helgen ska jag testa själv igen.
kram Diana
Så kul att träffa dig igår! Jag lade även upp en bild på dig och Lina i mitt inlägg.
Kram Madeleine
Kul att se att det var svensk kyckling på menyn 🙂
Japp det har jag
Jag grillar inte, det är liksom ingen tjusning när man, som jag, inte tål sol och värme. Men det ser ut att vara en kul idé!
Nix jag har aldrig provat….jag väntar till du testat hemma tror jag…. Ha en bra kväll. Kram Anette
Nope, inte testat. Tror inte det blir någon heller här hemma, Mannen i mitt liv kan inte med hela kycklingar 😉
Gondolen… så mysigt!
Trevlig helg!
Kram /maria
fint inlägg 🙂 När mailar du mig? kram
Så härligt ni verkar ha haft det 🙂
Jag avbokade dagen innan, tjejerna fyllde år och det kändes som att jag skulle missa för mycket av deras födelsedag.
Att allt ska hända där uppe i huvudstaden! Det var tyvärr för långt för mig!