Sommarplaner

Min almanacka är fulltecknad ända till mitten på augusti med roligheter.

Sommarens planer börjat ta form.

Förra sommaren var jag på Yasuragi kids på Hasseludden med mellankillen och gissa

om L blev avundsjuk, han ville också prova på fäktning, sumobrottning, bada i varma källor och annat kul så nu har vi bokat in oss, i slutet på juni ska vi ha en myshelg där.

Gissa om jag också längtar, såklart får ni följa med oss dit och se vad vi hittar på denna gång……Yasuragi tips är ett riktigt bra tips om ni vill göra något kul och mysigt med era barn och samtidigt njuta själv.

Dom har bra paketpriser, där middag, fukost och alla aktiviteter ingår.

Innan dess ska jag hinna med en tur till Helsingfors, Öland, Skåne, Paris och Göteborg.

Sen blir det semester och då blir det Öland igen och en härlig vecka på Mallis.

Hur ser era sommarplaner ut?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

 1. Jag ska ha lov i två månader och en vecka ska tillbringas i Grekland. Sedan är det två flyttningar som ska ordnas så lite slit och släp blir det allt…

  Kram

 2. Oj vad mycket du ska hinna med, någon resa blir det i sommar men vart är ännu inte spikat, Grekland, Italien eller Kroatien mycket som hägrar. Än finns det en del att välja på och det börjar bli dags att boka. Kram

 3. Så härligt!!

  Själv ska jag varva skönt hemmavarande med sommarkonserter med vänner och en tur till Stockholm och Göterborg. Bröllop lär det också bli!

  Ha en fin onsdag!

  Kram Cecce

 4. Oj, fullt upp!
  Vi ska fixa lite här hemma, koppla av, och så blir det väl Dalarna en vecka. Men framförallt vill jag vara hemma och bara njuuuuta! 🙂
  Ha en fin helg!
  Kram /Maria

  P.s, vet du något om min vinst? Solskyddet? Har inte dykt upp än 😉

 5. Oj va fullt upp du har..men säkert roligt också!
  Här blir det en lugn sommar med några korta utflykter, vi var i utlandet i våras.
  Ha en fin dag!
  kram viktoria

 6. Oj det var inte dåligt, mycket skoj att se fram emot..:-)

  Vi har en tripp till Skåne planerad för att hälsa på min bror med familj sen blir det Allsång på Skansen med vänner & några dagar i Stockholm tillsammans. Resten av sommaren är omplanterad än så länge!

  Må så gott
  Kram Susanne

 7. Fullt ös medvetslös! 🙂 hehe jag skojar bara. Jättekul att ha så mycket att se fram emot. Öland är fint, vi ska dit i midsommar, men först DreamHack Jönköping och Ullared. Sen jobb två veckor.
  Sedan 4 v semester där vi inte riktigt har spikat något.
  Kram
  Lisa

 8. Oj vad du har planerat men säkert en massa roligheter…
  Vi har nada planerat men vi skulle vilja åka till Öland men så här i Juni känns det lite sent att få tag på
  Något!

  Kramar Sandra

 9. Jag ska försöka att bara njuta. En tur till Ven är det som äer inbokat….vi får se. Ha en fin dag. Kram Anette

 10. Hm, här vågar vi knappt planera alls. Huset ska målas, övervåningen ska byggas men jag hoppas att vi hinner med en turné härifrån och söderut i landet, annars blir åtminstone jag galen. Måste ha lite riktigt sommar. 🙂

  Kram

 11. Härligt med Yuasirai med barnen, tror dock min minsta 19 mån är för liten eller rättare sagt för vild än så länge. Klättra ÖVERALLT eller slänger sig hhandlöst rakt mot golvet oavsett om han står på golvet,sängen, en hylla han tagit sig upp i. phu.
  I sommar blir det Koster, Öland, stockholm, kolmården, astridlindgrensvärls och så väntar turkiet i höst och Thailiand i feb =)
  Kram kram

 12. Låter som en helt fantstisk sommar. Härlig med Öland. Vi ska också till Öland en vecka på semestern. Ska bli så himla roligt. Längtar massor. Sen blir det att vi åker hem till mina kära föräldrar och umgås med dom lite.
  Ha en fantastisk dag och ta hand om dig
  // Maria

 13. Det är så himla härligt att logga in här och se allt mysigt som du/ni hittar på. Våra sommarplaner är ju en leasure longstay i Florida. Knappa två veckor till avfärd….Längtar. Kram Mia

 14. Så härligt! Här har vi bara flytt till sommar! 🙂 Få se om det blir något annat skoj! Något får man ju hitta på!
  kram. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *