Nordens största skönhetsavdelning

Den 23 augusti öppnar Åhlens nordens största skönhetsavdelning, kan knappt vänta….allt det bästa på ett och samma ställe.

I samband med att Åhléns City i Stockholm inviger Nordens största skönhetsavdelning ger man, tillsammans med Match.com, för första gången sina besökare möjlighet att delta i Doftdejting, det ni.

För att fira öppningen presenterar Åhléns nu ett helt nytt sätt att hitta en potentiell partner – med hjälp av luktsinnet. Genom att träffas på plats på Åhléns City och välja en favoritdoft, matchas singlar med varandra.

Undrar om maken och jag passar ihop doftmässigt…?

20 doftexperter finns på plats, måste nog ta mig dit för jag är sugen på en ny doft.

I samband med detta släpps också en limiterad hudvårdsserie designad av Stina Wirsen, härliga dofter och snygga flaskor som nog ska hamna i mitt badrum.

Faller ni för snygga flaskor?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Så mycket härligt 🙂
    Visst är ögat som handlar många gånger och att dofta sig fram till favoriten är ju nöjet med att handla .
    Ha en fin torsdag .
    Kram

  2. Visst är förpackningen viktig….det är ju det första man ser även om innehållet är de allra viktigaste. Men vad kul med dofterna…… Kram Anette

  3. Tittar in och önskar dig en fortsatt härlig kväll och hoppas du får en riktigt fin och bra fredag..
    Roligt att dom ordnar något lite extra 🙂
    Stor kram
    // Maria

  4. Tror att vi möts ”genom alla sinnen” och där i synnerhet doften. Man skulle ju aldrig kunna vara tillsammans med någon som luktar illa. Tror att det är kroppens egna väg att ”välja rätt” åt oss 😉 kram N
    Ett litet grattis i efterskott kommer här. . .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *