Mingel med Militus Medical och Me and Me

Var på ett mycket trevligt mingel häromkvällen hos Militus Medical där även MeandMe var på plats.

Massa sköna tjejer på plats Helena, Lina och jag.

Militus presenterade 2 nya produkter som nu lanseras i deras webshop, där jag för övrigt handlar det mesta av mina hudvårdsprodukter.

Beauté Pacifique produktsortiment innehåller allt från milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Vetenskapligt dokumenterade A-vitaminprodukter tillhör Beauté Pacifique´s storsäljare. Dessa krämer stimulerar kollagensyntesen vilket innebär att produkterna har en föryngrande effekt på huden och effektivt reparerar solskadad hud, det tackar man ju inte nej till.

Pfeilring tillverkar högkvalitativa manikyr, pedikyr, make-up borstar, vanliga borstar och  pincetter mm.  Alla produkterna tillverkas i Sonningen i Tyskland och har livtidsgaranti.

Vi fick ögonbrynen plockade (och färgade) under kvällen med dessa och dom var helt suveräna.

Militus har även en salong där man kan bli ompysslad med ansiktsbehandlingar mm

Här blir Lina fin.

Å så min tur.

Blir verkligen en enorm skillnad när man plockar och färgar brynen, brukar ni göra det?

Vi fick förstås godsaker att äta och dricka.

En lyxig kväll om än alldeles för kort.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

 1. Jag plockar och färgar själv hemma, har så ljusa bryn i mig själv, så det är ett måste 😉 Och visst gör det skillnad! Ögat öppnar upp sig mer, tycker jag!
  Så fina ni är alla tre! 🙂
  Kram /Maria

 2. Jag går alltid och får mina bryn plockade. Färg behövs inte då jag har så mörka av mig självt. Visst är det härligt!
  Kram
  Rebecca

 3. Jag är på tok för dålig på att unna mig själv sånt !!
  Jag är nog rätt dålig på att ”unna” mig als om jag ska vara ärlig, men nu börjar det nog bli dags att beställa klipptid i alla fall, och så kanske man skulle fixa lite nytt smin, för det jag har är typ från stenåldern och ligger rätt orört i min annars jäkligt snygga sminkväska från Tiger of sweden 😉 haha !!
  Kram

 4. Vad mycket roliga grejer du är iväg på jämt, skulle vara skoj att själv gå på ett event någon gång =D

 5. Wow…verkligen en lyxig kväll.
  Jag plockar och färgar mina själv. Och då blir dom som dom blir också 😉
  Sv: Ha det sååå kul i helgen!Knäpp mycket kort så jag får se hur det ser ut där nu 🙂
  Kram!

 6. Wow va snyggt det blev. Måste boka en tid jag med och få mina fixade. Gillar att måla dem själv men ibland önskar jag att de hade perfekt färg från början. Hon är duktig Judith, har varit på ansiktsbehandling hos henne.

  Kram och ha en bra dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *