Polly och Ahlgrens bilar

Jag älskar Polly och jag älskar Ahlgrens bilar så när jag såg den här kombon

höll jag på att trilla av stolen…

Vansinnigt god skulle jag säga, ja beroendeframkallande, inte bra alls för nån

som har ett mål att nå…..

Gillar ni Polly och Ahlgrens bilar?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

 1. Jag är inte så mycket för godis. Men roligt att dom kombinerat två olika sorter i en..
  Ha en fortsatt härlig torsdag..
  kram kram
  // Maria

 2. Jag älskar polly OCH ahlgrens bilar !
  Problemet är bara att jag sedan i morse gör ett nytt försök att sluta äta godis…
  Och ja, det har bara gått ett knappt dygn sedan sista biten – men fan, jag är ju redan sugen !
  Kram

 3. älskar dessa två sorter och ihop måste det bli fantastiskt. Det är faktiskt det enda jag varit riktigt sugen på i godisväg sen jag bestämde mig för godisuppehåll i juni. Stod faktiskt och höll i en påse på pressbyrån idag. Läste dock på baksidan och insåg att jag inte skulle kunna äta två stycken och slänga resten…. alla skulle ha slukats och nej…det hade inte varit värt det. Men oj vad sugen jag är! Får köpa dem när någon annan är med så att jag kan skänka bort resten sen :). Eller så är de så goda att jag bara kommer vilja ha mer och mer och mer…lite det jag är rädd för ;).

 4. Ja, den är jättegod. Lillemans pappa är säljare för Cloetta/fazer så vi får smaka nyheterna rätt tidigt. Ha en fin dag. Kram

 5. Ujujuj, man kan inte säga annat än det är häftigt hur mycket olika kombinationer det går att komma på! Kram Sara

 6. Ååå jag gillar båda! Mest Polly, men det är bara för att det är choklad! Denna kombon måste ju smakas!

  Ha en fin helg
  Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *