Dags att uppdatera träningsgarderoben

Nu är det väl ändå dags att komma igång med träningen om man ska komma i form till sommaren….?

Jag har börjat lite smått med powerwalks och bokat in mig på gymmet för en introduktion, men behöver uppdatera garderoben med lite nya träningskläder och såg att Campadre har en riktigt bra kampanj på Röhnisch träningskläder.

Så lika bra att använda klick fingret innan plaggen tar slut..

Har ni kommit igång med träningen?

Kram Diana

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Snart så är jag igång! 😉 Har visst blivit anmäld på både tjejmilen och vårruset (!) så nu är det bara att sätta igång, ingen återvändo liksom. gah;) så lite nya träningskläder skulle nog vara bra! ha en fin dag i Milano! kram!

  2. Jag måste ju erkänna att jag blev liiite sugen på ett ”klick” ! Speciellt som det tydlige hade dykt upp 200:- innestående på kontot ?! 🙂
    Hurra typ !
    Kram

  3. Jadå träningen har gått bra 😉 Har kört 4 pass i veckan sen mitten av januari, går lite upp o ner med vikten bara…
    Snygga träningskläder, kram Suss

  4. Hm… dessvärre är mina leder fortfarande helt inflammerade. Det enda som jobbar är mina fingrar när jag skriver 😉 Lycka till med träningen. Kram.

  5. Jag har precis startat! Men inser liksom du att det är dags för lite nya kläder. Lite roligare att träna då tycker jag :-).

    Kram Malin

  6. Jag har anmält mig till tunnelloppet i nov och kommer nog springa både Vårruset och tjejmilen innan så jag bör börja träna snart. Är dock seg i starten så endast ett pass genomfört hittills.
    Nya träningskläder behövs alltid.

    Kram

  7. Är i gång så gott det går efter en lång vilopaus med en ond fot men nu känns det bättre!;) Snygga träningskläder, kommer att klä dig snygging som en smäck!
    Skönt när man väl är igång, det är alltid värst innan:D

    Många kramar!
    Adela

  8. Jag har byxorna. De är super! Visst är jag igång:) Tennis, löpning och styrketräning är det som gäller för mig.
    Kram
    Rebecca

  9. men ååå hur härligt såg inte det där ut då?
    Ja alltså Milano…;)
    Jag ska komma igång o träna i morgon men det är efter jag har varit sjuk..;)
    Kram katarina

  10. Jag tränar 2ggr på gymmet, pass med cymcirkel och crosscage. Springer också 2-3 pass i veckan. Ska köra varvet i Göreborg i maj. Snygga träningskläder! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *