Lingonstigen 114

Fördelen med att resa är att man hinner läsa en och annan bok.

På vägen till Milano sträckläste jag denna berörande bok:

Vad gör man som förälder när ens barn drar sig undan och mår dåligt? Hur hanterar man sköra och samtidigt tvära tonåringar?

I villaområdet någonstans mitt i Sverige finns allt. Skola, ICA-affär, bussar till stan var tjugonde minut, trevliga grannar. Familjen på Lingonstigen 114, mamma Susanne, pappa Niklas och barnen Embla och Kalle. Livet går sin gilla gång  med jobb, skola, fotbollsträningar och tv-kvällar.
Så plötsligt sätter 15-åriga Embla alla gamla regler ur spel. Hon är som förbytt och stänger dörren om sina hemligheter. Förändringen drar med sig hela familjen och tillvaron vänds upp och ner. Ordning blir till kaos, det lätta och självklara blir krångligt och svårt. När Susanne upptäcker att en av hemligheterna är att Embla skär sig, förvandlas deras trygga tillvaro till ett mörkt helvete.

En otroligt berörande bok, läs den .
På hemvägen hoppas jag på att averka en annan spännande bok jag har med mig.
Har ni läst nån spännande bok på länge?
Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Låter som en bok som berör. Kanske skulle läsa den nu när man är mitt uppe i just de åren på barnen. Ha en bra dag. Kram Anette

  2. Jag läser väldigt sällan men när jag gör det väljer jag ofta självbiografier eller liknande. Denna bok verkar vara en sådan som jag skulle gilla. Tack för tipset.

    Kram

  3. intressant 🙂 har du nån bra bok som jag får låna till vår thailands semester? kram kram njut av milano när kommer du hem?

  4. Jag har alltid en bok på gång och läser just nu ”Doktor Sömn” av Stephen King. Tack för ditt boktips.

  5. Jag ryser bara av det du skriver, låter som en väldigt gripande bok…
    Jag läser alldeles för sällan helt enkelt…
    Kram kram
    Jessica

  6. Tack för bra tips!
    Just nu läser jag faktiskt Catarina Hurtigs böcker jag köpte på bloggeventet!;)
    Spännande de med på sitt sätt och hon berättar rakt och ärligt, det gillar jag.
    Hoppas din dag blir skön söta!

    Kramar
    Adela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *