Här i Milano finns det hur många juicebars som helst och frukten är helt fantastisk.
Den här energikicken har blivit en favorit:
MOROTSJUICE MED ÄPPLE OCH INGEFÄRA
2 morötter
2 apelsiner
2 äpplen
1 bit färsk ingefära
Färsk mynta
Skala morötter och apelsiner. Dela äpplena i kvartar.Kör allt genom råsaftcentrifugen och servera.
Gillar ni färskpressad juice?
Kram Diana
Ja jag älskart:) gör ofta färskpressat i vår råsaftcentrifug hemma, skulle kunna pressa varje dag om det inte vore för att det är liite meckigt att greja med det, men helgerna när man har mer tid är det en given lyx;) använder ofta ingefära och det är ju bara såå gott! Ses imorgon! Kram Ulrica
Ooja, har aldrig provat med ingefära i…tror jag.
Så underbart att vara i Milano. Och juicen ser helt underbar ut, även om jag inte är speciellt förtjust i morotsjuice. Men den där ser riktigt god ut. Ha en fortsatt fin dag. Kram Annika
Fräscht! Färskpressad juice är bäst 🙂 Kram!
Härlig färg, tack för tipset!
Kram
Älskar ju färkspressad juice! Och jag har ju en råsaftcentrifug….men den står längst inne i ett skåp….den är så jobbig att diska… Men, jag kanske ska knuffa undan den där lata sidan av mig och faktiskt göra lite god juice istället! 🙂
Kram jennica
Jag har ju en råsaftcentrifug så jag gör ofta morotsjos….det där receptet ska jag ta efter…låter som i min smak ;)))….ha de gott!
Kram bia
Ojjj va gott.
Härligt med MIlano!!
Gott det ser ut, brukar göra morotssoppa med ingefära ; ) Kram
Åååå.. Så gott!
Man kanske skulle införskaffa en råsaftcentrifug…
Kramiz Helen
Vilken spännande smakkombo! 🙂
Mums vad gott det låter och så härligt att vara i Milano! kram