Min nya PT

Igår fick jag mig en rejäl genomkörare av min nya PT Lina…..eller jag önskar ivarje fall att hon var min PT, för hon är grym.

Så mycket roligare att träna tillsammans med någon.

Kan säga som så att jag har lite lätt träningsvärk idag…

Träningskläderna hittar du här

Årets första pass är avklarat och nu ska jag komma igång…

Minst 2-3  gympass i veckan ska jag väl få till, nästa är redan inbokat.

Har ni kommit igång med träningen och hur ofta tränar ni?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Jättebra att ha en ”egen” PT! Här tränar jag med mannen min som peppar mig ofta 😉 Jag tränar på gym 4 dgr i veckan + promenad varje dag från 45 min – 2 h.
  Kämpa på och ha en fin helg, kram Suss

 2. Denna veckan har jag varit en riktig latfia men annars tränar jag i alla fall tre gånger i veckan. Skönt att komma i gång… Heja Dig! Kram Anette

 3. det var ett tag jag tränade på gym 3 ggr/v, nu har det blivit mindre, typ 1 g/mån. Inte bra. Känner det i ryggen också, men arbetet tillåter inte alltid att gå på lunchen, även fast man får göra vad man vill på sin lunch.

  Kämpa på, du är duktig!
  /Lisa

 4. Hej Diana, hoppas allt är bra med dig. Här har det gått i raketfart hela 2014. Synd att jag inte kunde komma på ert event, men det blir kanske fler gånger. Jodå, äntligen är jag igång igen med löpningen. Jag springer ca 2-3 ggr/vecka och nu orkar jag en hel mil. Skönt när det ger resultat och man faktiskt kan njuta lite under tiden också. Ha det gott, kram Victoria

 5. Denna vecka blir det 4 ggr om jag räknar in löpasset på 12 km som står på programmet i morgon. Ha en fin helg! Kram Stina
  PS Snygga kläderDS

 6. Nå….har du tränat igår å idag???? 😉 Såg du PW imorse, bravo 🙂 Träning imorn el PW innan vi ses 🙂 Ses ca 14.45 där??? Vi tar nog bussen tror jag, kram kram

 7. Klart du får fälja med på stopp nästa vinter….i år var det första g det passade denna g….å hade lovat J sen länge…..trodde jag sulle få fler bättre turer….men denna var den enda rena Las Palmas, åker ju alltird runt på öarna en massa, kram krakm,

 8. Duktigt! Min träning ligger lite i lä, men jag kör magövningar varje dag enligt appen ”Mammamage” iaf – perfekt om man som jag ska hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter graviditeten! Man får inte luras av att det känns lätt i början av appen, övningarna tar mer än vad man tror. Många går nog för hårt på efter graviditeten och då jobbar de ytliga musklerna mest och de inre hänger inte med och de behöver vi för hållningen, corestabiliteten och att få bort det sista putet har jag fått lära mig. Så det kör jag på.
  Och så går jag ju dagliga promenader med lilleman och rider två gånger i veckan. Ja, så lite gör jag ju när jag tänker efter även om jag inte löptränar eller kör hårda gympass 🙂
  Ha en fin söndag!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *