Cicamed Vanilla Scrub

Måste bara tipsa om en riktig favorit som har flyttat in i badrummet nämligen Cicamed Vanilla Scrub, tokgillar den.

skönhet 010

Cicamed vanilla scrub är en djuprengörande peel med små, fina frön från äkta vaniljstång och naturliga vaxkulor som stimulerar huden och skonsamt avlägsnar döda hudceller och orenheter. Huden känns omedelbart renare, mjukare och får ökad lyster. . Ekologiskt kakaosmör, kokosolja och aloe vera som återfuktar huden.

Jag både älskar doften och lystern i huden som syns omedelbart.

Brukar ni använda scrub till ansiktet?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

One Comment

  1. Jag måste ju säga att jag är dålig på att använda scrub. Jag älskar verkligen allt som doftar vanilj. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *