Tävling vinn solprodukter från Vichy

Att skydda sig i solen är nog så viktigt.

Jag har säkert 10 olika flaskor med mig till Florida bla den här lättaplicerade misten från Vichy:

Vichy_Capital_Soleil_Invisible_Hydrating_Mist_SPF_50

Och snart är det ju sommar även här hemma så den kan nog komma till väl användning.

Jag har hela 3 stycken att tävla ut.

För att ha chansen att vinna denna ska ni dela med er av ert bästa solskyddstips.

Tävlingen håller på tom den 24/2.

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

 1. God morgon …soltips är att smörja in sig & ligga under parasollet för där är ett bra skydd och man blir brun 🙂 ha en ljuvlig dag kram å hoppas på tur kanske 🙂

 2. 24/2 slutar inte tävlingen va ? Haha 🙂

  Ja eftersom jag har två små barn hemma så får jag nog allt tipsa om UV-tält. Vilken grej, det har räddat oss många soliga dagar. Sen givetvis tunna heltäckande kläder.

  Hoppas på tur !
  Ha en fin dag.

 3. Mitt absolut bästa tips är att använda keps /mössa har själv gjort det misstaget och gått utan och slutade med att jag inte kunde sova flera nätter efteråt. Brände min stackars hårbotten så mycket att jag nästan börja gråta… Efter detta har jag använt keps varje sommar och sluppit att bränna min stackars hårbotten igen:)

 4. Bästa solskyddstipset är att befinna sig i skuggan! Färg får man ändå. Självklart krävs det att man smörjer sig i skuggan också men man bränner sig iaf inte!

  KRAM!

 5. Vilka härliga tävlingar ni har. 🙂 Mitt bästa solskyddstips är att smörja in sig med solskyddskräm och försöka hålla sig i skuggan när solen är som varmast. De allra minsta kan man ha solskyddskläder på.
  Kram <3

 6. Det är viktigt att smörja in sig flera gånger och med en bra solskyddskräm. Flera märken håller inte alls vad de lovar så läs gärna någon test av solskyddskrämer. Just timmarna mitt på dagen när solen är som starkast kan det vara bra att unna sig en långlunch under ett parasoll!

  Hoppas ni har det riktigt bra och njuter av solen!

  Kram

 7. Bästa solskyddet är en palm eller en kokosnöts/paraplydrinksbar med ett litet tak på en tropisk strand med korallblått vatten. Eller ett blommande körbärsträd i Tokyo. Eller ett parasoll på en restaurang på en takterass i Rom. Eller en granskog med smultron och blommande linnea i mossan en midsommardag i Dalarna. Det finns många bra och vackra solskydd.

 8. Det bästa är väl egentligen att undvika solen när den är som skarpast men eftersom jag älskar solen så är en huvudbonad och ett bra solskydd det bästa. Kram Anette

 9. Mitt solskyddstips är att smörja in hela kroppen men framförallt näsan och öronen för de sticker ut lite gran från kroppen oj det gör så fruktansvärt ont och bränna sig där! Hoppas på tur nu!:)

 10. Mitt bästa tips är att smörja in sig ordentligt med solskyddskräm men även att hålla sig aktiv och se till att man rör på sig.

 11. Härlig tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Mitt bästa tips är smörja in sig med solkräm ofta vare sig man bara ska fika en stund på altanen eller sola i flera timmar på stranden. För solen tar så mycket starkare än man tror och när den är som starkast kan det vara bra att hålla sig i skuggan,
  för man får färg ändå. Sen ska man tänka på att använda ett lypsyl eller läppglans med Spf-faktor för det är lätt hänt att man glömmer bort att man kan bränna läpparna.

  Hoppas på tur.

 12. Jag är gärna med och tävlar. Det bästa är att smörja in sig med HÖG solskyddsfaktor, direkt på morgonen, vara en del i skugga och njuta av vackert väder. Mvh Liselotte

 13. Jag är självklart med.

  Mitt bästa tips är att pila kroppen regelbundet vilket gör att man lättare får färg, Sen att smörja, smörja och åter smörja med solfaktor är A och O och dels att inte vara i solen när den står som högst (mellan kl 11-15),

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *