Det här måste vara dom godaste brownies jag har ätit….
Smaken av mjölkchoklad, kolasås och flingsalt, mums.
SALTED CARAMEL BROWNIES
200 g smör
200 g mjölkchoklad
1 krm vaniljsocker
4 ägg
2 dl strösocker
1 dl ljust muscovadosocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 burk dulche de leche
Flingsalt
Sätt ugnen på 200 c, smörj en form ca 20×30 cm.
Smält smöret i en kastrull, bryt ner chokladen och tillsätt vaniljsocker.Rör tills chokladen har smält.
Vispa ägg och socker luftigt i en rymlig bunke.
Blanda mjöl med bakpulver och rör ner det med smörblandningen i äggblandningen försiktigt.
Fördela smeten jämt i smeten och rör ner dulche de lechen.
Avsluta med att strö över lite flingsalt.
Grädda kakan i mitten av ugnen 17-20 min i 200C.
Den ska vara lite kladdig.
Har ni nån favorit brownie?
Kram Diana
Jag gillar alla men tycker inte om valnötter i! Den här låter mycket och farligt god…
Kram
Mums vad gott 🙂 Det riktigt vattnas i munnen på mig nu. Dags att äta frukost tror jag.
Kram och ha en fin dag
Återigen ett smaskigt recept! Du är fantastisk på det! 🙂
Mmm, så god den låter. Kram
MUMS så gott 🙂 Kramar
Men hur gott…..mums! Kram anette