Pojken med guldbyxorna

I söndags var det barnens biodag, ett mycket bra påhitt tycker jag då man kunde ta med sig barnen och gå på bio för halva priset,

Vi bestämde oss för att se Pojken med guldbyxorna, lite nostalgi för mig då det var en av mina favoritfilmer när jag var liten.

Sommarlovet har just börjat och Mats är en helt vanlig kille, precis som alla andra. Men när han hittar ett par byxor som visar sig innehålla obegränsat mycket pengar förändras allt! Helt plötsligt står världen för hans fötter och Mats kan nu uppfylla alla sina drömmar.

Men man blir inte alltid lycklig för att man har massa pengar visar det sig…..

Filmen var mycket spännande tyckte 11 åringarna och jag med,  men för lilla O som snart är 8 var den lite för läskig så jag rekommenderar att man ska vara 11 år för att se den.

Har ni sett Pojken med guldbyxorna?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

 1. haha… små barn, små bekymmer antar jag, men vad gör man när 4 åringen är kaxig som en trettonåring och har ett allt för bra utvecklat ordföråd för sig ålder !? Säger man något han inte gillar så himlar han bara med ögonen och säger ”nu skojar du ” eller fräser ”du fattar ju ingenting”.
  Well, jag hoppas att den här perioden av trots snart är över,,, 😉

  Vi såg pojken med guldbyxorna för någon vecka sedan. Riktigt bra och spännande film !
  Kram

 2. Vi hade tänkt se den i söndags, men jag har varit och är så dålig så det blev inställt.

  Var också en av mina favoriter. . . får se om det blir barnens också.

  Kram N

 3. Åh, vad kul! Älskade den filmen när jag var liten. Var det inte skrynkliga 10-lappar han fiskade upp ur fickorna då? 🙂
  Kram Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *