Dags för en tävling

Det var länge sen jag hade en tävling och tänkte att nu är det väl dags att ha en liten tävling igen….

Som ni vet älskar jag att hålla till i köket och baka och laga mat och nu tänkte jag att ni skulle få chansen att testa lite nya produkter som jag har testat i veckan, nämligen flingsalter från Maldon

Jag använder flingsalt i allt jag kan , både i mat och bak.

Tex i min favoritkaka – Kladdkaka med lakritskola och flingsalt(recept hittar ni här)

Nu har 2 vinnare chansen att vinna varsitt paket med fyra sorters flingsalt från Maldon.

Det enda ni behöver göra för att ha chansen att vinna är att ge ert bästa tips på vad ni brukar använda flingsalt till.

Tävlingen håller på tom söndag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

16 Comments

 1. Jag är gärna med och tävlar, Jag använder flingsalt till det mesta men jag har ett riktigt bra tips och det är att använda den i äpple smulpajen, blandningen av surt, sött och salt är oslagbar kram Monica

 2. Har ALDRIG testat flingsalt så få vinna detta vore ju toppen får jag lära mig nåt nytt..
  Älskar laga mat o testa nya rätter. .

  Hoppas på tur// Maria

 3. Något som jag gör ganska ofta just nu är att jag rostar mandel i stekpannan med olivolja. När jag tycker de är klara så häller jag upp dem i en skål och rör ner lite lakritspulver och så strör jag över vanligt flingsalt. Sååååå gott! Lite nyttigare snacks helt enkelt!
  Kram Jennica

 4. Hej!
  Jag brukar toppa smörstekt sparris med flingsalt, det blir otroligt gott. Även att strössla lite över hemgjord chokladpudding eller chokladmousse är som en dröm 🙂 Flingsalt är typ gott till allt!
  Vänliga hälsningar, Anna

 5. Just nu är jag inne i en rotfruktsperiod – rostar rödbeta och sötpotatis skurna i stavar i ugnen och efteråt strör jag på flingsalt och chiliflakes – mums! 🙂

 6. Mitt bästa tips är att ha flingsalt i smöret när man gör eget! Orkar man inte göra eget kan man alltid ha på det på mackan tillsammans med det vanliga smöret, obs! använd inga andra pålägg då försvinner de goda bitarna med flingsalt i pålägget. Supergott!

 7. Hejsan!

  Jag fick flingsalt förra året när jag fyllde år och hade aldrig använt det tidigare men jag tycker att flingsalt ger en bättre smak till maten och det skulle vara kul att få prova dessa med smak för det har jag aldrig gjort 🙂

  Jag älskar laga mat och gör gärna flera varianter av storkok och det skulle vara kul att få prova mig fram med dessa smaker. Jag hoppas därmed på turen att jag detta tar och passar på att önska en fortsatt härlig dag!

  Hälsningar Frida

 8. När man säger flingsalt är det väl obearbetat salt? I sånt fall så använder jag bara det. Vi får salt som plockas på södra Kreta och det är det enda vi använder hemma. Något riktigt äkta grekiskt är att hälla lite fin olivoja på en talllrik, strö på saltet och sen doppa ett gott lantbröd i det. Tillsammans med lite svarta oliver, och tomtklyftor och kanske en bit ost så har man en nästan en hel måltid.
  Hälsn Anita

 9. Härlig tävling!

  Jag gillar att göra rotfrukter i ugnen med honung och blanda ihop med flingsalt och chilikryddor
  och kladdkaka med flingsalt är också en favorit som alltid går hem hos vänner och familj. 🙂

  Skulle vara kul och prova dessa smaksatta flingsalt för att krydda upp hösten och vintern! 🙂
  Hoppas på tur.

 10. Jag älskar flingsalt i och till det mesta, men i potatismos är det verkligen kanongott!
  Själv eller tillsammans med kanske gräslök (eller annat kryddgrönt beroende på vad man ska äta)
  Det är verkligen en smakhöjare även på rostade nötter tex.
  Ha en fin vecka:)
  Kramkram!

 11. Älskar verkligen flingsalt o på en knäckemacka med smör, ruccola o skivad tomat smakar det gudomligt. Så enkelt o så gott när man är sugen på något.

 12. Vilken god vinst i denna tävling!! 🙂 Jag älskar flingsalt och har det på mycket men favoriten är rotfrukter i ugn som jag toppar med chevré och flingsalt, mumma 🙂

  Kraaaaam aka

 13. Kul med tävling! Skulle jättegärna vilja prova dessa fina flingsalt! Jag brukar ha lite flingsalt på Levainbrödet jag köper på vårt mysiga konditori här i stan, brer på Bregott och sen bara smular salt över och äter utan något annat på, supergott! Har salt även i min knäckiga äppelpaj och i kladdkakan. Det gör riktigt stor skillnad!
  Trevlig söndag! Lotta

 14. Jag är gärna med och tävlar. Brukar använda flingsalt till mycket, men favorit är nog att strö det över en god sallad. Mvh Liselotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *